ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Lapierre Pro Race 400

<< < (6/10) > >>

Стечкин:

--- Цитата: Terrorist від 11.04.2017, 21:37:16 ---Тоді мені прийдеться ще й ліву манетку шукати і переклюк передній, та ще й не простий, а якийсь такий, щоб знімав і закидав ланцюга на нероу-вайд зірку.  :laugh:
...
--- End quote ---

мені дещо совісно вихвалятися своїм рукоблудством, але шо тут поробиш, коли підступний Еразел увьол останню кохану дівчину....

отже я того горя переробив Ardis Folder який був single speed і який без коліс купив аж за 170 грн (включаючи пересилку) на передачи - поки шо 24
саме смішне шо передня перекидка Шимано Алтус, яку мені презентував Юра Дихлофос, коштує дорожче всього того ровера, але куплена на базарі і візуально схожа на ню ні хєра не перемикала, незважаючи на мою з нею відчайдушну єблю і матюки, шо було чути на кілька поверхах будинку, де йа мешкаю
я ще сдуру поміняв вилку, бо на стоковій не було кріплень під ві-брейки, а нині проспався і придумав, як на старій можливо було їх вчепити

отже, Вітя, вчеплю вібряки і ще подивимо, в кого вєл вийде крутіший ))

Terrorist:

--- Цитата: Стечкин від 11.04.2017, 22:05:40 ---отже я того горя переробив Ardis Folder який був single speed і який без коліс купив аж за 170 грн (включаючи пересилку) на передачи - поки шо 24...
...отже, Вітя, вчеплю вібряки і ще подивимо, в кого вєл вийде крутіший ))

--- End quote ---
Ну раз Ardis Folder піддався такій серйозній модернізації, то він вже Ardis New Folder  :laugh:
Та й шо тут дивитись, New Folder явно буде круче, вібряки - суперлайт і 24 передачі проти якихось там 9-ти((

Вілсетик з ексцентриками понягнув на 1.9 кг  :(
Втулки............Turner BLK-20
Ексцентрики.....Turner
Обода.............FireEye Excelerant 26"
Спиці..............FireEye
Ніпеля.............FireEye
Фліпера...........Force

org100h:
Розломай жілєтку і зроби з нього проставку під шліц барабана, так його їсти буде менше.
А так то лайток, чьо.

Erazel I-st:
Хм, щось синьо-білі колеса не вразили. Занадто мало там синього(втулка). Спробуй зробити сині наклейки Файрай.

Стечкин:
і вапщє - нєабмитий віласіпєт - єта очєнь плохо...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version