Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп

Колоритні вело-постаті Тернополя

<< < (5/9) > >>

wuwuzange:
В Люськи нема відбою від хлопців!!! ото дівка!!!

Дівчата велосипедистки тепер в дефіциті. Правда ще одна катає по місту часто, може то шанс для Сергія!  :P   ;)

Erazel I-st:
Лільку я віддам тобі, я вже на неї надивився за пару років близького знайомства  :D. Вона моя однокласниця бувша.

wuwuzange:

--- Цитата: erazel від 15.04.2009, 10:55:57 ---Лільку я віддам тобі, я вже на неї надивився за пару років близького знайомства  :D. Вона моя однокласниця бувша.

--- End quote ---

КРУТО! то ви вже 11 років зустрічались! тепер часу не треба буде витрачати, відразу женися!   ::)

Erazel I-st:
Нє, вона до нас лиш в 10 класі перевелась.

CoRacK:

--- Цитата: erazel від 15.04.2009, 09:51:49 ---Флудери херові ви хоч до чогось можете нормально ставитись?
2корак: та андріціо казав мені вчора що ти нехотів з нею кататися  ;).  пішки круги намотував  :D
Дописано : 15.04.2009, 09:54:21 та раніше казали що у неї були якісь нервові зриви і неврівноважена психіка. Я думав то все в минулому(мало що у кого було раніше). Але Юрка каже що недавно у неї знову щось там клинило, хотіла знову з моста на каналі скакати.
 Та й опираюсь я не тільки на чужі розповіді а й на її слова.
 Та менше з тим, проїхали.

--- End quote ---
Там дійсно мутна історія з Юркою і Люською, називається двоє дітей зійшлося, а потім чорт зна що натворили ;D.
Ну а так як я бачу, що у Люсі чи не єдиний друг це я, то от і хожу вислуховую її вже кілька днів, так би мовити стрес знімаю :).

P. S. І якби я хотів би бути її хлопцем, то міг би стати ним давно, бо зі шприхалів я перший з нею познайомився ;) ще минулої весни. Та й принцип у мене жорсткий - ніяких дівчат взагалі, максимум дружні стосунки.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version