Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп
Колоритні вело-постаті Тернополя
Andrizzio:
всьо - провтикав Еразел дівку :D :D :D
CoRacK:
--- Цитата: erazel від 14.04.2009, 15:27:28 ---Верті. у неї в прямому смислі не все в порядку з головою. І якщо вона вчіпиться топроблем не оберешся. Невірите то спитайте шкіпера. Мене вона щас не чіпається. Але от чогось подзвонює час від часу і питає чи я нехочу покататися. Ну і як їй блін культурніше пояснити що коли я на Мосері то моя крейсерна швидкість раз в 5-10 перевищує її. а коли на РокМашині то мені охота побути наодинці в лісі.
--- End quote ---
Як не хочеш їздити, то так і скажи (я так і зробив :)) і все буде ОК.
А на рахунок голови, то я вважаю, що треба робити висновки про людину грунтуючись на власних спостереженнях, а не тільки слухати те, що кажуть про неї інші :).
Andrizzio:
--- Цитата: CoRacK від 14.04.2009, 22:24:56 ---треба робити висновки про людину грунтуючись на власних спостереженнях
--- End quote ---
ги, шкіпера послухав гімняра ;D
CoRacK:
--- Цитата: Andrizzio від 14.04.2009, 22:22:29 ---всьо - провтикав Еразел дівку :D :D :D
--- End quote ---
А чо провтикав? Хай запасається терпінням і вперед ;D :D :).
Erazel I-st:
Флудери херові ви хоч до чогось можете нормально ставитись?
2корак: та андріціо казав мені вчора що ти нехотів з нею кататися ;). пішки круги намотував :D
Дописано : 15.04.2009, 09:54:21
--- Цитата: CoRacK від 14.04.2009, 22:24:56 ---А на рахунок голови, то я вважаю, що треба робити висновки про людину грунтуючись на власних спостереженнях, а не тільки слухати те, що кажуть про неї інші :).
--- End quote ---
та раніше казали що у неї були якісь нервові зриви і неврівноважена психіка. Я думав то все в минулому(мало що у кого було раніше). Але Юрка каже що недавно у неї знову щось там клинило, хотіла знову з моста на каналі скакати.
Та й опираюсь я не тільки на чужі розповіді а й на її слова.
Та менше з тим, проїхали.
Навігація
Go to full version