Загальний > Здоров'я

Їдло

<< < (6/9) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Yanek від 19.05.2009, 12:05:50 ---Якщо балакати про одноденний похід, з розрахунком, що наступного дня не доведеться пиляти знов 100км, і буде можливість нормально похавати, то певне можна і так.
А ящо кілька днів при файній погоді, то як на мене краще таки зранку і ввечері щось нормальне приготувати собі на багатті

--- End quote ---

не спорю раз на веслах 300 км відмахав... жрав шо кінь, все що було похоже на їду...

Антон Одобецький:
Особисто я в дорозі вживаю батончики "Горішок" в розрахунку 1 батончик на 10 км. Але недолік в тому, що пити хочеться так, що очі на лоба лізуть. Але тримає нормально. Особливо перед затяжним підйомом з'їв - і їдеш як біла людина...
І ще дам одну пораду зі вого гіркого досвіду - не їсти шаурму, піци і їм подібне. Від того всього тяжкість у шлунку, сушняк, енергії майже 0, та ще й печія може донімати. Краще вже нормально втоптати мюслів чи іншої каші з консервою, запити гарячим чайком, а ще краще супчик забабахати. Можна чанахів поїсти, але не дуже перчених.

pavuk:

--- Цитата: Антон Одобецький від 26.05.2010, 23:08:39 ---Особисто я в дорозі вживаю батончики "Горішок" в розрахунку 1 батончик на 10 км. Але недолік в тому, що пити хочеться так, що очі на лоба лізуть. Але тримає нормально. Особливо перед затяжним підйомом з'їв - і їдеш як біла людина...
І ще дам одну пораду зі вого гіркого досвіду - не їсти шаурму, піци і їм подібне. Від того всього тяжкість у шлунку, сушняк, енергії майже 0, та ще й печія може донімати. Краще вже нормально втоптати мюслів чи іншої каші з консервою, запити гарячим чайком, а ще краще супчик забабахати. Можна чанахів поїсти, але не дуже перчених.

--- End quote ---
цілий день їсти солодке то від того точно нудити буде :D ...шаурма і піцца то взагалі не їда для походів а печія від них 100%, принаймі в мене :)
Дописано : 27.05.2010, 00:22:17Зараз з появою газових пальників взагалі не проблема в поході зготувати щось поїсти, а товкти всьо в сухом"ятку то не є добре. Бажано варити хоча б зранку і ввечері, а в обід перекус. Можна перекус розділити на 2 етапи: м"ясний і солодкий (через кілька годин). А ще є така річ як кишенькове харчування то щоб не втрачалась працездатність між основними прийомами їжі (всілякі горішки, сухофрукти, цукерки типу "Ірисок" і т.п.)

Vadila:
дуже добре,це в  покотенці шоколад,але в правильних дозах, шоб не *heat*.їжте солодке,воно дає енергію,та не запивайте великою кількістю води

Антон Одобецький:
Але після кількох годин покотеньки, потрібно стати і нормально поїсти (супчик, каша з консервою).
У мене ще є одне питанння. Воно може навіть заслуговує на окрему тему, але все ж почну тут. Хто що п'є в покотеньках?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version