Загальний > Здоров'я
Їдло
xlibes:
Мене якось тішать ваші слова, коли кажете "...тримають 2-3 години".
Просто не вийде наїстися 1 раз на день і півдня при цьому крутити педалі.
Енергія при цьому витрачається постійно, поки крутиш, відповідно постійно і тре щось їсти.
Мене будь-що тримає не більше 2-3 годин, навіть без ровера.
Хіба наталуватися м"яса, але то не швидкі калорії і буде важкість якась у шлунку.
Я розумію, що у всіх свій обмін речовин. Але за 1 раз не наїдаються.
Хіба набити так шлунок і розтягнути тельбух із часом, то можна і 1 раз. :)
Але то вже нездорово. ІМХО.
Віталько:
Нє славку. Тебе зранку будь-шо трпимає 2-3 години. Вдень зовсім інакше :)
teodor4ik:
--- Цитата: xlibes від 19.05.2009, 00:46:25 ---Мене будь-що тримає не більше 2-3 годин, навіть без ровера.
Я розумію, що у всіх свій обмін речовин. Але за 1 раз не наїдаються.
--- End quote ---
я можу їсти раз на день... можу день не істи, але тоді тра багато пити... можу за раз впакувати на цілу сімю...
а маю колегу, то той шо землеройка... якшо за 2 години хоч шось в кишку не закине, то повністю втрачає працездатність, в нього починає боліти голова і падати тиск!
З.І. я сьогодня снідав чайом... а за вчора зїв канапку і миску боржча...
bhagavan:
Ви так кажете ніби щодня гаруєте на стройці а вночі сомнамбулами на турніку підтягуєтесь.
Як каже Теодорчик - періодичність їдла може варіюватися в досить великих діапазонах - на то він і органзім, з усіма його резервами - шоб відкладати НЗ і потім з нього черпати життєву енергію. В нас досить велике тіло (не в приклад Пывнычному карликовому хомячку з довжиною тыла 3,5 сантметра якому постійно потрібно їсти, навіть спати ніколи, щоб тіло не охляло)
Тому думаю розглядати їдло у ракурсі "тримає довго" - це якась помилка. Головне шоб їдло гарно відновлювало резерви.... Тут як казав Корак: "Нашо мені макарони, якшо вони швидко засвоюються, в мене м'язи відновлюються повільніше" :).
Yanek:
--- Цитувати ---
я можу їсти раз на день... можу день не істи, але тоді тра багато пити... можу за раз впакувати на цілу сімю...
--- End quote ---
Якщо балакати про одноденний похід, з розрахунком, що наступного дня не доведеться пиляти знов 100км, і буде можливість нормально похавати, то певне можна і так.
А ящо кілька днів при файній погоді, то як на мене краще таки зранку і ввечері щось нормальне приготувати собі на багатті, (каша з сухофруктами і згущиком, каша з тушонкою, з консервою, мона побавитися з супчиком - банальна мівіна з картопелькою і гречкою в поході так йде, що б ніколи не подумав).
Вже по ходу можна доганятися бутіками і ще люблю банани - кажуть в них калій, щоб судом не було.
+ ше тєма - конфетки такі сосатільні з хрестиком. Вони ще від горла помагають.
Навігація
Go to full version