ТехМайданчик > Ровери

Порадьте велосипед ~3000грн (~$350)

<< < (4/5) > >>

Andrizzio:
бляха - згадав собі. якось в кінці січня був в Ровер байку якийсь ровер, не памятаю моделі - на деорі і на обох ББ5 - 4000 грн, а за тиждень вже 6200 грн.  :o і курс долара тоді вже не мінявся 
Дописано : 10.04.2009, 21:47:40
--- Цитата: Andy від 10.04.2009, 20:19:00 ---В Спорт+ зараз пусто, висить один стрітовий ровер, і все.....

--- End quote ---

в спорт плюсі зараз є джіанти і автори. Але вибір більший в РБ. Обовязково в два магазина йдіть хто там піде завтра. Не забувайте про скидки активно питати, не думаю шо зара в них ровери розмітають  ;) . Зовнішній вигляд і колір ровера тоже не останній пункт вибору...

rozdobko:
Віталько - кажу так бо коли не залишаю  в них байк на пару хв то вічно там на ремонті ті команчі стоять , вічно !!!!!
+ дійсно РБ може щось і інше поставити на байк, що не вказано на сайтах .....( в мене вже є досвід....мій LeaderFox був чуть іншої комплектації ніж вказувалось на сайтах....принаймі перекидка точно...)....
ну треба дивитись...
я кажу що мона й кращого підшукати, я й надалі тримаюсь своєї думки про б\у... o^-o

xlibes:
Дійсно, зара важко купити ровера, пристойного.
Ще 2 роки тому 3000 грн. було $600, а за ті гроші виходив мій Kelly's Exquisite DSC, обвішаний Deore.

3000 грн. - то тоді для мене була психологічна межа, стільки я був готовий віддати за ровер.

А все через кризу і наших виродків при владі, які вчергове нас обкрадають.

Andrizzio:
минулої весни в мене психологічна межа була 600-700 грн, але як побачив той ровер  :D то зразу підняв її до 2000 грн

max:
Зранку став щасливим власником TREK 3900, купив у ровербайку.

Всім ВЕЛИКЕ дякую!

----------

Сподіваюся зможу літом з вами поганяти ;)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version