ТехМайданчик > Ровери
Порадьте велосипед ~3000грн (~$350)
Віталько:
Та шо то є проблема? Я кинув лінки на магазин в Дніпрі, замовляєш, привозять :).
П.С. В Америці офіс, всьо і так з Тайваню ;)
max:
--- Цитата: erazel від 10.04.2009, 17:28:06 ---В РБ до 3000 можна зібрати цілком пристойний байк(але небільше, відмінний не получиться) Друг недавно брав то взяв за 2500 з середнім класом шімано(більше і не треба) і з масляно-пружинною вилкою.
Що до дискових тормозів то я б радив відмовитися від них бо нормальні коштують від 50 уе за штуку. Тобто якщо будуть дискові нормальні то менше грошей залишиться на інші запчастини. Краще взяти хороші ободні тормоза. Та й колодки для дискарів коштують від 80 грн за пару.
Я так бачу ціни вказані не сильно менші, а то й більші чим в РБ. Тому можна зайти туда і щось там собі вибрати, так бачу ціни в РБ нормальні. Ще в спорт+ казали має бути новий завоз. В общім береш нам пива і ми підемо з тобою в виді консультантів :D :D :D
А конкретно з цих двох то я за команч. Джіант за марку багато бере, на Команчі обвіска краща.
З.І. Макс, я тебе одразу й не признав, лише по темі на Крапці :)
--- End quote ---
Хочеться новий :)
Джіант дешевший був. Я думаю обвіску можна буде поміняти.
Ага, я. Скинь мені свій телефон в Приватні повідомлення чи на пошту hello@sattu.net . Якщо матимеш завтра до обіду можливість піти зі мною буду вдячним.
Дописано : 10.04.2009, 20:36:14
--- Цитата: Віталько від 10.04.2009, 20:27:10 ---Та шо то є проблема? Я кинув лінки на магазин в Дніпрі, замовляєш, привозять :).
П.С. В Америці офіс, всьо і так з Тайваню ;)
--- End quote ---
Я так розумію у тебе є досвід роботи з цим магазином.
Підкажи скільки коштує доставка і як довго йде до нас?
Віталько:
--- Цитата: max від 10.04.2009, 20:32:29 ---Хочеться новий :)
Джіант дешевший був. Я думаю обвіску можна буде поміняти.
Ага, я. Скинь мені свій телефон в Приватні повідомлення чи на пошту hello@sattu.net . Якщо матимеш завтра до обіду можливість піти зі мною буду вдячним.
Дописано : 10.04.2009, 20:36:14Я так розумію у тебе є досвід роботи з цим магазином.
Підкажи скільки коштує доставка і як довго йде до нас?
--- End quote ---
Обвіску міняти просто тупо відразу, якшо можна купити нормальну стокову :). Так, я давно купляю в тому магазині. Дорставка коштує 35 грн, іде 2-3 дні (хіба шо якшо свята то довше деколи). До 5 днів загальний процес замовлення/доставки в ідеалі мав би бути. Стукай в асько якшо вирішиш брати :)
Andrizzio:
--- Цитата: Віталько від 10.04.2009, 20:40:35 ---
Обвіску міняти просто тупо відразу, якшо можна купити нормальну стокову :).
--- End quote ---
добре якшо є зразу на стокову. а як нема а їздити хочеться. На один - два сезони обвіски полюбе хватить, а дальше буде видно. А може max захоче дальше перейти в даунхіл або ВМХ ;D
Віталько:
Так діло в тому шо вибираючи між торней і олівіо (за майже ту саму ціну) зробити правильний вибір не важко :)
Навігація
Go to full version