Загальний > Роверове місто Тернопіль

Велодень-2009!

<< < (5/8) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: bhagavan від 09.04.2009, 15:35:32 ---Все класно - є прецедент, є результати. Є на що рівнятися, є чому вчитися.

--- End quote ---
Я б сказав є з чого ПОЧИНАТИ.

Tiger:
У вівторок 7 квітня мені принесли газету у кожен дім (від 4 квітня).  Там на 1 сторінці є новина про велодень. так що вже після проведення значно більше людей зможуть прочитати:
"Завтра, в неділю, у тернополі відбуватиметься спортивно-просвітницька акція "День велосипедиста"... :D
Також для мене залишилось загадкою навіщо біля мерії велопарковка.

bhagavan:

--- Цитата: Tiger від 09.04.2009, 16:17:55 ---Також для мене залишилось загадкою навіщо біля мерії велопарковка.

--- End quote ---

Щоб організатори натступного Велодня чи критичної маси мали де припняти ровери, коли приїдуть до міськради залагоджувати організаційні формальності. Це ніби логічно. Ти краще скажи навіщо потрібні решта стоянок :) - припинат ировери все одно ніхто не збирається. На сотці -  я зацінив - роллери використовуються їх як кінцеве гальмо(упор) і турнік.

Erazel I-st:
Ну це швидше не користь а ПРЕЦЕДЕНТ. Щоб почали ставити і в інших місцях. З чогось ж треба починати. Авось до літа почнуть і біля гепермаркетів ставити.

skaz:

--- Цитата: bhagavan від 09.04.2009, 15:35:32 ---skaz - гучномовці, наклейки, колона - це був би парад а не велодень :)
ясно шо порядку б не завадило - але де його взяти? Те саме і з гучномовцями - якшо немає внутрішньої організаціії (чи попросту кажучи у кожного своє велике Я і немає командності - лише стадність) - то які гучномовці?

Скотч клеїли, щоб народ позаписувати - це була приватна ініціатива і добре шо вона була. Хто не хотів - той не клеїв.

П.С. Загалом велике дякую організаторам, що було хоча б те, шо було :). Мене наприклад більше розчарував фотоконкурс - бо його практично не було... якийсь він вийшов переляканий. Але памятаючи про приватність інціативи і постулат "вон имені нічого не винні" - прйимаю так як є :). Все класно - є прецедент, є результати. Є на що рівнятися, є чому вчитися.

--- End quote ---
От знову наше українське дякую шо й так. Я був на велодні в інших містах і знаю шо наш можна було б зробити краще, не хочеться повторюватись, але "учасники пробігу не знають як їхати в колоні, але організатори повинні були б їм пояснити (якщо знають самі про це), у них навіть жодного мегафону не було щоб з народом говорити, вони не вели колону" . У стада повинні бути свої пастухи - доречі, організаторів було написано купа - вони мали вести колонну і слідкувати шоб всякі барани з неї не вилазили, не вийо....  жувались і т.д.  А також хотілось, як ти вже сказав якогось логічного завершення свята.

а народ можна було позаписувати і без скотча, і зробити наприклад якісь памятні наклейки до цього дня, я думаю шо кожен захотів би собі таку мати і йому не шкода було б навіть тієї 1 грн.  короче попіарились, покатались і по домам

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version