Загальний > Роверове місто Тернопіль
Велодень-2009!
Erazel I-st:
Та то Тайгер все. Нас півдороги одні малі злили своїм безкультурям поведінки на дорозі. Я й сказав Тайгеру пнути одного з них локтем. А цей качок-переросток певно сили не розрахував. Пнув так що малий аж з ровера полетів.
Tiger:
Еразел
"Та то Тайгер все. Нас півдороги одні малі злили своїм безкультурям поведінки на дорозі. Я й сказав Тайгеру пнути одного з них локтем. А цей качок-переросток певно сили не розрахував. Пнув так що малий аж з ровера полетів."
Перед тим як писати нерозумні речі подумай двічі. я не люблю таких жартів. Тим більше що я був далеко від того малого в момент падіння, а ти близько
Малий дійсно впав, а заним ще один. Більше ніхто, просто сформувалась манюнька пропка :)
skaz:
Скажу так - Велодень відбувся, чудово що зібралось багато людей-однодумців, а також те що на нас звернула увагу влада і громадськість.
А тепер про мінуси - такої жахливої організації я ще не бачив. То зрозуміло що учасники пробігу не знають як їхати в колоні, але організатори повинні були б їм пояснити (якщо знають самі про це), у них навіть жодного мегафону не було щоб з народом говорити, вони не вели колону. І люди бачили з боку не велоспільноту - а велостадо. Потім цей тупий кусок зеленого скотчу, не було ніякої інформаційної підтримки - більшість велолюдей не знали про цю подію - і просто катались собі десь - так нас було б набагато більше.......
Віталько:
Частково можна було сформувати колону. Про тих гімнярів які привилки по площі кола мотати певно нема сенсу говорити. А от за скотч то так. Думаю на сотня навлеєчок роздрукованих не сильно вдарила по кишені. Та навіть кожен учасник по гриваку скинувся і всі витрати на друк перебились би
bhagavan:
skaz - гучномовці, наклейки, колона - це був би парад а не велодень :)
ясно шо порядку б не завадило - але де його взяти? Те саме і з гучномовцями - якшо немає внутрішньої організаціії (чи попросту кажучи у кожного своє велике Я і немає командності - лише стадність) - то які гучномовці?
Скотч клеїли, щоб народ позаписувати - це була приватна ініціатива і добре шо вона була. Хто не хотів - той не клеїв.
П.С. Загалом велике дякую організаторам, що було хоча б те, шо було :). Мене наприклад більше розчарував фотоконкурс - бо його практично не було... якийсь він вийшов переляканий. Але памятаючи про приватність інціативи і постулат "вон имені нічого не винні" - прйимаю так як є :). Все класно - є прецедент, є результати. Є на що рівнятися, є чому вчитися.
Навігація
Go to full version