Загальний > Оголошення

Саша org100 серйозно травмувався

<< < (2/5) > >>

Frenky:
Якої продажі?) Впасти і зламатися то звісно неприємно, але нікуди не дітися. І я і мої друзі вже це переживали. Безглуздо через одиничну невдачу переставати чимось займатись.

Бажаю Саші швидкого повернення в ряди. Організм молодий, кістка зростеться. А за рік стане міцнішою чим була.

Вовка боятись - в ліс не ходити

Erazel I-st:
Сашка то не боїться. Але самі ж знаєте які то жінки. Їм щось пояснити -марно. Особливо коли травма не перша і не друга.  :) Хоча сподіваюсь що новий сезон буде, просто на КК-лісапеді :-)

Стечкин:
Еразель ти таки кругом неправий:
1. Стєчкіна набив, коли той на дівок заглядав
2. в того самого Стєчкіна увів з-під самого носа кохану дівчину і це при тому, що сам вже мав тоді законну дружину
3. злосно ігноруєш народну мудрість: "вислухай жінку і зроби навпаки"
3.1. не виконуєш шлюбних обов"язків - коли дружину бив останнього разу ???

і вапщє - ДЕ ОРГ ЛЕЖИТЬ?

org100h:

--- Цитата: Erazel I-st від 09.10.2016, 09:42:11 ---Стєчкін, якого сезону то. Наскільки я знаю Сашкіну Ірку його велосипед вже готується до продажі  :(.

--- End quote ---
Не готується.

--- Цитувати ---Якої продажі?) Впасти і зламатися то звісно неприємно, але нікуди не дітися. І я і мої друзі вже це переживали. Безглуздо через одиничну невдачу переставати чимось займатись.
--- End quote ---
Буде видно, однозначно рік паузи.
Загалом я поки дома, в лікарні нема місць в палаті і по скільки я місцевий, відправили до дому. Завтра мала би бути операція, так шо з завтрашнього дня я в обласній травматології.

Дякую всім за допомогу

Ruslan 75:
...є нагода зробити добру справу - допомогти ОРГу...
правда шкода що за таких обставин...

Саша ти пиши нам тут - як твоє самопочуття....

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version