Мандрівки > Звіти
Результати змагань "Осінній веломарафон - 2016!"
vit:
От не було Славка і фоток нема.
По забаві. Все сподобалось
Завдяки відмінній фіз.формі Саші kvаs8 та дівчині із спорт школи вперше відчув що таке команда. Адреналіну додавала система із зіркою 48т. встановлена напередодні. Частенько зиркаючи на спідометр, не одноразово помічав там 55-58км. Ще, за 15км до фінішу загубив свій компот, то вкінці в очах вже смеркалось, але дотягнув.
anticvariat:
Дякую Руслану за організацію, все було чудово, це друге моє веломіроприємство (перше було петрики 2016) запитання тільки по категоріям:
26 МТБ на асфальті не рівня не тільки 28 шосе\гібрид але й 29 мтб *dontknow*
ну і те що профі разом з любителями теж не дуже приємно як для любителя, команда команч дала ще до старту зрозуміти що шосейники любителі залишаться без нагород, а ті шо на гібридах і разом в категорії з шосе й подавно).
anticvariat:
--- Цитата: дихлофос від 29.09.2016, 22:22:49 ---
І чому профіки рахують себе переможцями, якщо їхні суперники -це прості люди,
які живуть з думками популяризації велоруху в країні???
--- End quote ---
+1
я б на їх місці передав медалі наступним по таблиці *No*
Калян:
..трошки цього року накатав по різних любительських стартах..що спостерігав і вважаю було б доречним застосувати або взяти на озброєння..поради!:
..1.стартовий внесок має бути!!! (не думаю що 100грн-непідйомна сума..можна і більшу ставити!..думаю ніхто тут не буде писати про шалений заробіток організаторів на внесках!
..2.буде стартовий внесок можна буде більше призів зробити а тоді і на більше категорій поділити учасників..наприклад:чол/жін...спортсм/любителі...до 30 чи 35/ старші..
..3.буде більше категорій буде більша ймовірність любому учаснику попасти в призи..або вибір в яку категорію він би хотів поїхати(зареєструватись)..а це буде стимулом до участі взагалі!
дихлофос:
..1.стартовий внесок має бути!!! (не думаю що 100грн-непідйомна сума..можна і більшу ставити!..думаю ніхто тут не буде писати про шалений заробіток організаторів на внесках!
та який там заробіток, Руслан, певно, ще й свої гроші добавляє, лиш би не образити учасників.
Так що рахую питання внеску доцільним.
Це дуже добре, що є такі люди як Руслан, що своєю роботою об"єднує активістів велоруху,
організовує змагання , тримає нас в тонусі і хорошому настрої.
Залежність тут пряма-чим більше людей користуються велосипдами, тим здоровіша нація. :)
Навігація
Go to full version