Загальний > Забави роверові

200km марафон LIFT 03.09.2016

<< < (2/5) > >>

Dok62:
Де? Де, я вас питаю, велоспільнота славного міста Тернопіль готова взяти участь в унікальному міроприємстві LIFT 2016. Головне що їхати на старт нікуди не потрібно  старт і фініш вдома, за городами :)

Sko4:

--- Цитата: Dok62 від 23.08.2016, 15:04:34 ---Де? Де, я вас питаю, велоспільнота славного міста Тернопіль готова взяти участь в унікальному міроприємстві LIFT 2016. Головне що їхати на старт нікуди не потрібно  старт і фініш вдома, за городами :)

--- End quote ---

Старт взагалі в центрі міста  :)

Avanar:

--- Цитата: Dok62 від 23.08.2016, 15:04:34 ---... Де, я вас питаю, велоспільнота славного міста Тернопіль готова взяти участь в унікальному міроприємстві LIFT 2016. ... :)

--- End quote ---
Не можу відповісти за всю велоспільноту, відповім за себе - 200 км я за своє життя проїзджав 3 рази, це досить специфічна дистанція, до неї треба "дорости", я не впевнений, що вложусь в термін 13,5 год. На таку відстань я виїзджав як правило в 5-6 ранку, а фінішував в 7-9 вечора, тобто в найкращому розкладі виходило 14 годин. В Тернополі є вже досить багато людей які можуть проїхати 100 км., небагато які можуть проїхати 150 км., і одиниці які потягнуть 200 км. (я не беру в рахунок спортсменів).  Для звичайного велоаматора проїхати за світловий день 200 км це вже досягненння, а вганяти ще в рамки 13:30, це не є як на мене гуд. Тому і така мала активність.

AV:

--- Цитата: Avanar від 23.08.2016, 22:04:47 --- Для звичайного велоаматора проїхати за світловий день 200 км це вже досягненння, а вганяти ще в рамки 13:30, це не є як на мене гуд. Тому і така мала активність.

--- End quote ---

Львівська Двохсотка: http://lvivbicycle.club/results/200-2016/

спортсменів - 0
25% їхало таку дистанцію перший раз.

Sko4:

--- Цитата: Avanar від 23.08.2016, 22:04:47 ---В Тернополі є вже досить багато людей які можуть проїхати 100 км., небагато які можуть проїхати 150 км., і одиниці які потягнуть 200 км. (я не беру в рахунок спортсменів).  Для звичайного велоаматора проїхати за світловий день 200 км це вже досягненння, а вганяти ще в рамки 13:30, це не є як на мене гуд. Тому і така мала активність.

--- End quote ---

Не знаю, по своєму досвіду 200 км проїхав вперше в 2014 за плечима маючи лише кілька "соток". Вклався в 13-10. і це після падіння, частково травмованим, під дією знеболювального. Більшу частину шляху долав сам. Потім після 150км підсів у групу, тож була нагода трохи відпочивати "на колесі", але трапилась інша історія - один з учасників тричі пробивав колесо, тож ми зупинялись, я вирішив уже їхати "за компанію". Так ми двоє і фінішували.

https://docs.google.com/document/d/1YJH_NrlMegqS6sjVHN44etsV3MyJtu9YmgJBC2NKwI8/edit - тут результати минулорічної сотки. 60 чол. вклалось в 5 год.
Як на мене, то 8 год цілком достатньо для інших 100 км і зупинок на відпочинок/їжу/пиття. Основне бажання і звісно певна підготовка, при чому більше теоретична ніж фізична.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version