Загальний > Забави роверові

200km марафон LIFT 03.09.2016

<< < (3/5) > >>

Dok62:

--- Цитата: Avanar від 23.08.2016, 22:04:47 ---Не можу відповісти за всю велоспільноту, відповім за себе - 200 км я за своє життя проїзджав 3 рази, це досить специфічна дистанція, до неї треба "дорости", я не впевнений, що вложусь в термін 13,5 год. На таку відстань я виїзджав як правило в 5-6 ранку, а фінішував в 7-9 вечора, тобто в найкращому розкладі виходило 14 годин. В Тернополі є вже досить багато людей які можуть проїхати 100 км., небагато які можуть проїхати 150 км., і одиниці які потягнуть 200 км. (я не беру в рахунок спортсменів).  Для звичайного велоаматора проїхати за світловий день 200 км це вже досягненння, а вганяти ще в рамки 13:30, це не є як на мене гуд. Тому і така мала активність.

--- End quote ---
Не можу не відповісти шановному Anavaru. Велоподорожами на довгі дистанції я захопився у 2о11 році маючи 48 років і не маючи досвіду далеких велопоїздок. Проїхав тоді Львівську 200 ку за 9-45, здається, на гібриді вагою 17 кг і педалях "топталках". В тому ж таки 2011 році подолав всю серію веломарафонів 200-300-400-600 км. Тому маю право стверджувати, що 200 км за 13,5 год може проїхати будь хто, на будь якому велосипеді і прикладів таких маса. Головне тут бажання і віра у власні сили.
Потрібно лише спробувати. :)

Dark walker:
Шкода,якраз в мене переїзд на 3-4 вересня запланований.Хоча хотілося би спробувати.

swat4d:
Ой та ладно вам 200 досягнення, я вот простий любитель в перше в житті поїхав на 300-ку (рівненкьську) за 14 годин з трьома кп подолав, до того моменту максимум 100 їздив. В хорошій компанії проїжаєтся легенько  :)

Sko4:
Оновив розклад та додав корисну статтю для підготовки до веломарафону від учасника з Івано-Франківська. Ці поради свого часу допомогли мені відкинути вагання і почати їздити на далекі відстані в задоволення.

Sko4:
Чудова новина! На фініші учасників почастує розважально-відпочинковий комплекс "Чумацький Шлях". Також є можливість замовити баню.

[spoiler=Трішки фото]

[/spoiler]

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version