Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп

Ремонт відеокарти

<< < (2/3) > >>

mix_g:
якби монітор накрився, то мамка би повністю стартувала, грузився віндовс, а в мене дальше біоса не стартує. Як варіант, пам'ять або проц накрилися, але їх теж виключаю, бо на мамці всі пост світлодіоди проходять провірку, окрім boot device led
Радий що хоть з відухою все норм, бо на гтх 1060 бабла не наскребу  :'(

mix_g:
з роботи взяв блок живлення, підключив - та сама фігня. Методом виключення залишається оперативка, проц і мамка. Якщо оперативка - пофіг, вона не дуже дорога, а от якщо мамка чи проц... ті що в мене тепер коштують по 4-5 тисяч((.  ОЗу завтра на робочому ПК протестую. Проблема з провіркою мамки і процесора, в мене платформа АМД, сокет АМ3+. Ні в кого не можу таке знайти. Може хтось допоможе?) З мамкою і процом під'їду будь куди...

mix_g:
Оперативна память робоча, на робочому ПК вставив, все нормально працює. Залишається материнка або процесор.
Чи є хтось, хто допоможе ?) Потрібно вставити мій процесор в чиюсь материнку, в мене fx8320, сокет АМ3+
Або підключити вашу переферію на мою материнську плату, asus sabertooth 990fx. Хелп  :'(

switch:
практично 90% на мамку. проци рідко дохнуть. але при можливості перевірити можна.

Erazel I-st:
А банальщину не пробував? Біос ресетнути. Часто таке допомагає коли у мамки заскоки бувають.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version