Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп
Пристрій захист від крадіжки вела !!
Erazel I-st:
--- Цитата: peppermint від 13.07.2016, 21:16:51 ---Ну так мова йде про негласне отримання інфи власного т/з - тобто велика.
--- End quote ---
А де гарантія що ти комусь того штиря не запхаєш в сумку і не будеш проводити негласне отримання інформації іншої особи :D.
А якщо серйозно то як на мене ніби річ прикольна. Але ще вимагає доробок. 30 днів то малувато для одного заряду. Завжди буде шанс провтикати день зарядки :-)
switch:
та хто їх там перевіряє ті посилки з алі. Хіба би по наводці :)
Мене би більше хвилювала надійність цієї китайської хріні. Плата виглядає ще куди не йшло, а от контакти акумулятора, особливо пружинка напряму запаяна в платі - це якась лажа. Від тряски в покатушці по грунтовках контакти розтріскаються вже за тиждень я думаю.
Крім того - а як підзаряджати? щоразу викручувати її з штока?
Почитайте до речі відгуки...
Alexxx:
Тримав ту хрєнь в руках, вроді цікаве воно, але зроблено не зовсім розумно - хочеш витягнути те все з середини, відкручуєш болт, тягнеш за ту заглушку, щоб дістати акум і воно тягне за собою плату яка тримається на припаяному дротику.При тому ще основну пласмасову колбу тре прижимати в руках, щоб пустило зажату плату. Думаю пару раз так потягати і прийдеться то все припаювати.
Можу подзвонити до того чувака який її собі купив(він брав не для веліка), він її вроді навіть і не юзав. Може віддасть дешевше. Річ цікава, але недоробало.
Vadila:
пишуть в коментарях на алі, що тримає 2 сутки. І смисл з такого?
peppermint:
По ходу знайшов сайт де є інші конструкції. Єдине що чи надійні ?
(Нікого не рекламую , відношення до того сайту ніякого не маю) http://zakupka.com/t/gps-trekery-9258/?display=list&sort=price_low
Навігація
Go to full version