Мандрівки > Майбутні

тернопіль-залищики-Тернопіль. 24 години на все

<< < (3/5) > >>

switch:
так що, вернувся? бо трек щось завис вчора невдовзі після виїзду з Заліщик...

Erazel I-st:
Вернувся. В 4 ночі. Телефон розрядився походу, а павербанк був китайським напевне і теж здох.

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 16.06.2016, 14:04:46 ---та просте порівняння - якби Антон "склеїв" якусь дівчину в парку то це була б заурядна подія, а от якби це зробив ти то це б стало подією місяця  :D

--- End quote ---

йа шота нє понєл даний посил йобаря-тєоретика - ми коли вже пити будемо за Еразеловича?
Ізя, подлий трус, переманив в мене всіх дівок і ще знущається з мене....

імхо 29" - для бездоріжжя на невелику відстань, а на 240 км тре було брати шота шосейне

і ще до відома "екстремалів" - десь у 80-х роках в Литві проводилися змагання для аматорів хто більше проїде за добу
їздили польовими дорогами на велосипедах типу ХВЗ "Турист" - це в своєму класі найгірший вел у світі, але інших просто не було
нормою для чоловіка було проїхати 300 км

Erazel I-st:
Стєчкін не кізди. які 300 км. це 15 годин їхати з середньою швидкістю 20 км на годину.  Це ДОХРІНА по бездоріжжю. Я повірю що ти будеш тримати таку середню першу годину. Після 100 км у тебе середня вже буде кілометрів 12 на годину.

Стечкин:
я кілька разів в походах проїзжав по 200 км за день, причому з баулом

останній раз проїхав за день 176 км по Австрії в 2013 році з баулом і на 26" колесах, а 200 не вийшло просто через прокол заднего колеса - зняти-поставити баул і напомпувати 2" колесо - година часу
перед тим спав 4 години під балконом в Пассау )

на поточний момент маю 52,5 років і 2 групу інвалідності - не можу іздити в темноті, але по нормальній дорозі 200 км на власному велі за світовий день якось подужаю )

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version