ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Ура. У мене контактні кросовки

<< < (3/6) > >>

Erazel I-st:
Усьо, тепер і РокМашину перевів на контакти. Взяв у Теда "Спеціалізед". Ось моя цитата з іншої теми

--- Цитата: erazel --- Ха, та педальки дійсно супер. Плавні і тугі. Вщолкуються плавно і міцно, вищолкуються з мягким звуком, причому вищолкуються без проблем, але тримають міцно. Ще й вигляд супер. Я задоволений на всі сто відсотків. СЬогодні в них на РМ я ніби заново народився в велосвіті. Зовсім інші відчуття від РМ. Ніби вона скинула пару кіло ваги.

--- End quote ---
Велосипед став таки більш послушний і різкий на розгоні. При їзді від текстильника по Шота Руставелі зауважив непоганий накат велосипеда(зазвичай треба витрачати багато зусиль на підтримку швидкості), але чи то там просто спуск іде невеличкий чи таки легше було то треба буде ще вияснити. Та все ж я просто без зусиль крутив педалі, а велосипед летів вперед  :).
 також зауважив що зад велосипеда став краще видьоргуватися. Вже спокійно перетягую його через ями. Ніби і раніше педалі були цепкі і вдавалось тягати хвіст, але тут як в олійпійських іграх - "вище, швидше, краще".
 Треба буде ще провести тестування влісі. Там вже зовсім інші пріорітети, і інші якості виходять на перший план.

Віталько:
Тіки не вбийся

Erazel I-st:
Доречі, полку камікадзе прибуло. Оказується Анрі і Млад вже теж на контактах. І якщо Андрій ще нормально то Вітька вже може 3 зірочки малювати на рамі  :D . Шкода звісно його, але все ж  :D . Може ще за тиждень найде гвинтик який виставить менший поріг вищолкування. А поки що спостерігаємо як будуть далі події розгортатися і готуймо йому краску для наступних зірок, бо він таки камікадзе.

sanlexik:
Підказуйте, де шукали котакти і "туфля" ?

Erazel I-st:
туфлі брали з рук. А педалі казали в вінниці. 2хх грн за педалі. Найкраще якщо маєш час то пни Теда. він тобі на ейбеї дістане по нормальній ціні  :).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version