Загальний > Справжні велосипедисти
Нещасні випадки підчас поїздок
xlibes:
Вже рани ніби не такі сильно великі, але від того болять не менше:
[spoiler][/spoiler]
На нозі досі гуля, але не видно її взагалі, тільки намацується.
Andy:
Значить тако: ставиш на гулі холодний компрес (десь на 15 хвилин), після того розмасажовуєш їх. Спочатку троха болить, але потім набагато легше переноситься...
Бажано в день хоч 3-4 таких процедури робити.
На рани мона наносити крем "Traumeel S", якщо він в вас є :), або щось по типу нашого "Спасатєля".
Ну і час :), він всі рани лікує :)
Tiger:
цей рік якийсь багатий на нещасні випадки :(.
Сьогодні як завжди їду на роботу на велосипеді і десь на половині шляху (в парку слави) відчуваю як ліва педалька хитається.
Зупиняють перевіряю - таки сама педалька легкий хід, думаю ввечері дотяну, їду далі.
Біля універмагу відчуваю що хід ніби збільшився - прикидаю що тре на неї сильно не тиснути на всяк випадок, менше педалюю їду накатом.
І тут біля зупинки на руській я обїжджаю тролейбуса(який заїжджає на зупинку) спереду машина, заді машина в мене відлітає цілий лівий шатун :o. я дупою на сідло, педалювати не могу - легеньким накатом їду попри той тролейбус перед ним якраз маршрутка виїжджала і він притормозив я в той коридорчик і на зупинку. Обходжу і підбираю шатунчика.
Думаю як мені повезло що це сталось в такий спокійний момент, а не десь на кольцовій чи при спуску. */\*
І як добре що я не зустрівся з Могилою і не віддав йому зйомник шатунів :)
Erazel I-st:
Слух, а нах тобі ЗЙОМНИК? Тобі просто шестигранку/ключа треба, щоб прикрутити того шатуна.
Я вон в неділю теж по дурості навернувся. Їхав по Ломоносова вниз до Злуки, а там внизу є дворік. до якого веде спус по травяному схилу, а перед спуском бетонний "бордюр" висотою сантиметрів 40, перед ним звичайний високий бордюр. Така собі піраміда хеопса. Ну я й не тормозячи рішив виїхати на ту піраміду.Але чи то зарано колесо опустив, чи то заслабо дьорнув але факт - переднє колесо вдарилось в бордюр і я зробив сальто через руль. Обійшлось лиш трішки побитим локтем(шкіру легенько подер)
teodor4ik:
да я тоді тоже можна вважати шо впав... :) взяв в товариша кк(базар) ройвер, підняв на диба розігнав, а вот стормозити на якомуто шлакогравію вже не встигав до стіни(стан тормозів перед тим не провірив, а зря)... прийшлось на бік лягати... троха коліно здер, а решта херня
Навігація
Go to full version