Загальний > Справжні велосипедисти

Нещасні випадки підчас поїздок

<< < (14/31) > >>

Andy:
До речі, реклама для всіх: от мажусь вже четвертий день мазюкою Traumeel S (Траумель), і та мазюка досить класно заживляє рани, досить разів з 5 на день помазюкати, як все подразнення і рани заживають прямо на очах :)

Але правда, пекуча вона спочатку, бо в складі спирт має :)
Але вона троха дорога... десь біля 60 гривень за 50 грам...

Віталько:

--- Цитата: erazel від 18.05.2009, 09:08:13 ---Славку, топай до лікаря. Я вон теж навернувся відносно недавно. Але мені повезло  :D(звучить то як), бо я якраз доганяв корака коли впав, то він мені одразу провів першу медичну допомогу, тобто якоюсь гидотою рани обробив. І то заживало з місяця. А у мене лише подертості були, правда серйозні, бо аж джінси протерло наскрізь.

--- End quote ---
То тепер так називається? Подряпався легенько...

teodor4ik:

--- Цитата: Andy від 17.05.2009, 21:15:48 ---
Завтра будемо з Віталіком замовляти нові ручки гальмівні
--- End quote ---

можу тимчасово свої стокові позичити..

Erazel I-st:
Ну не так уже й легенько. Плече коліно і лікоть. А другі джінси досі в каплях крові, бо протекло було. Я ж не кажу що я супер-пупер побився, просто навернувся. А так як був в твердих джінсах і сведрі то й подерло мене несильно.

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 18.05.2009, 13:31:43 ---Ну не так уже й легенько. Плече коліно і лікоть. А другі джінси досі в каплях крові, бо протекло було. Я ж не кажу що я супер-пупер побився, просто навернувся. А так як був в твердих джінсах і сведрі то й подерло мене несильно.

--- End quote ---

ти був в двох парах ждинсів??? одні продер, а другі просто в крові? */\*

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version