Загальний > Справжні велосипедисти
Нещасні випадки підчас поїздок
xlibes:
Сьогодні проявилося решту болячок.
Є забій на лівій долоні, на лівому стегні. Добре відчувається ліве плече, як наче вибите.
При спробі згинати лікоть, пов"язка на ньому швидко вкривається плямами крові і стає вологою.
Рука згинається, але рана постійно натягується і подразнюється.
Певно буде довго заживати. :)
P.S.
Як і все одяг лишився цілим і неушкодженним.
Zombie [Coffe]:
Вибите плече не відчувається а не рухається. Так що якщо рухаться - то не вибите. А якщо вибите то тре вправляти, поки свіжий вивих.
xlibes:
Сильно вибачаюся. Значить не вивих.
Я образно висловився :)
Але важко робити вдих на повні груди і позіхати.
Andrizzio:
--- Цитата: xlibes від 17.05.2009, 12:11:42 ---Сьогодні проявилося решту болячок.
--- End quote ---
видиш Славко, треба було як Andy (цікаво як він там?), надумав впасти, то шукаєш 40-річні тьотку і в неї, вона тебе до себе додому..... і ніяких болячок на другий день ;D ;) .
а так шо вже, лікуйся, мажся йодом і зільонкою. Виздоровлюй і міняй педалю :) .
п.с. Треба нам всім обережніше якось, а то шось зачастили ті падіння.
Andy:
Славку! Важай з тими травмами.. Може краще до докторів хаусів звернись, бо то не жарт.. В мене - то ще дурниця, тільки подерся, а якщо важко дихати і рухати рукою - то вже не приколи...
Про тітоньку - порадував :D. Який світ тісний :). Ну якби на моєму місці був КамАЗ, то думаю, її слова були б такі самі, що він дуже швидко їхав, і вона хотіла проскочити :D.
Я вже поправляюсь, правда фінгал в око віддав, ще з тиждень буде сходити припухлість. Але то всьо дурне :) Добре, що був в шоломі.
Завтра будемо з Віталіком замовляти нові ручки гальмівні, і самі гальма (якщо він не проти :D)
Навігація
Go to full version