Загальний > Справжні велосипедисти
Нещасні випадки підчас поїздок
teodor4ik:
--- Цитата: skaz від 15.05.2009, 11:56:57 ---Люди купляйте собі фулфейс - і таких пошкоджень на лиці не буде, і взагалі катайте в шоломі (хоч в фулі, хоч в такому).
Є такі вислови: Багато захисту не буває. Краще стікати потом в захисті, ніж кровю без нього.
--- End quote ---
або краще погано поведуть ніж добре понесуть... а фулфейс в місті то лишнє... царапини заживуть... а парить ужасно... да і дорого, а тазік можна і бу за копійки взяти (я дав 5грн.), то вже не важливо... головне шоб хоть шось було...
Tiger:
В Andy значно менші потретості на лиці ніж в мене були так що всьо будеть гуд.
А сліди в мене таки ще видно, коли розігріваюсь сильно або коли гарно придивитись під правильним кутом. локоть ще досі не зажив до кінця, на плечі пляма чітко видніється, на нозі теж шрам(дехто навіть питає звідки дістав)
Швидкість не рівнозначна в мене вище 50км/год була. o^-o
До речі вчора теж мало не стикнувся з машиною на швидкості 50 км/год.
Я їхав як від 3 лікарні з горбочка розігнався гарненько а на перехресті біля ТНЕУ якийсь мудак їхав зупинився, мабуть побачив мене, але вирішив що проскочить, добре що я вчасно зрозумів його наміри і по гальмах. Скинув до 40 і за пару метрів розминулись.
Dreamland:
самовбивці - для чого ганяти по місту на великій швидкості? ви повинні бути хітрішими і розумнішими за тих хто в машині. адже машина зі сталі а людина з кісток і зрозуміло хто отримає більші травми. тому завжди потрібно бути уважним а перед перехрестями гіперуважним.
teodor4ik:
для чого ганяти по місту на великій швидкості?
а я свого спідометра зняв, шоб не огорчатись... бо він ніразу не показав більше 64 і явно вровокував ше трошки напіддати...
wuwuzange:
--- Цитата: teodor4ik від 15.05.2009, 13:38:00 ---а я свого спідометра зняв, шоб не огорчатись... бо він ніразу не показав більше 64 і явно вровокував ше трошки напіддати...
--- End quote ---
не думав, що ти може швидше за 64 не можеш їхати? :D
Навігація
Go to full version