Загальний > Справжні велосипедисти
Нещасні випадки підчас поїздок
xlibes:
Офігісімо!
Але добре все те, що добре закінчується.
І в даному випадку добре, що Енді мав звичку їздити у шоломі.
В черговий раз робіть висновки, панове...
Erazel I-st:
Блін, чогось випадок тайгера згадався. швидкості схожі, покриття дороги теж. Якраз по різниці травм і можна судити про переваги шолома. Доречі в Тайгера нема ніяких слідів тепер, лиш один шрам через всю пику ;)
Andy:
--- Цитата: Yanek від 14.05.2009, 22:49:24 ---Може то про твій випадок в газету написати, аби водії надалі трохи вважали на людей на двох колесах?
--- End quote ---
Та можна написати, але думаю, не лише про мій випадок, а в загальному. Бо як я вже давно замічаю, що в голові водія не вміщається те, що велосипед може їхати під 50 км/год. Як всі знають, я в більшості, катаюсь в ярко-червоній спортивній куртці, тому не замітити мене було неможливо. Єдиний фактор, що керує водієм в такий момент - це ігнорування.
П.С. Ніякі болячки сьогодні більше не дали про себе чути, а навпаки, менше болять :)
А на фейсі - то полюбому буду два тижні небритий :)
Erazel I-st:
Ти "Копальні царя Соломона" читав? там теж чувак ходив з однією половиною лиця побритою, а другою зарослою(їх аборигени зловили під час ранішнього "туалету"). Думаю на другій половині лиця бритися ніхто немішає.
skaz:
Люди купляйте собі фулфейс - і таких пошкоджень на лиці не буде, і взагалі катайте в шоломі (хоч в фулі, хоч в такому).
Є такі вислови: Багато захисту не буває. Краще стікати потом в захисті, ніж кровю без нього.
Навігація
Go to full version