Загальний > Справжні велосипедисти

Нещасні випадки підчас поїздок

<< < (8/31) > >>

Yanek:

--- Цитата: Andy від 14.05.2009, 20:10:04 ---Та з ровером, виявляєть, ніц страшного не сталось... лише сідуха і передні гальма погнулись, а далі - потертості :)

На тілі тільки забої, і то незначні (зараз сфоткаюсь :

--- End quote ---

Ну скажу тобі на лиці то два тижні як мінімум. Я колись так тоже летів писком до асфальту. Потім на тому місці такі некрасіві струпи, які постійно зачіпаєш пальцями - бо ж митися якось треба, або уві сні чи в ванні.... Часом зриваєш їх, і потім там нові струпи і ти їх знову зачіпаєш, ну і таке.
А коли вроді все зійде - то тож буде знак. Коли бігатимеш і тиск підвищуватиметься - ті місця будуть червоніти найпершерше і так виділятися.
Ну я змалював песимістичну картину. А так - то все гуд, що так обійшлось!
Може то про твій випадок в газету написати, аби водії надалі трохи вважали на людей на двох колесах?

Сім самураїв:
 :D :D :D
я не можу з того янека:)
основні послання до шприхалів - всі потертості покриються струпами. і тріть старі теми!!!!

Yanek:

--- Цитата: Сім самураїв від 14.05.2009, 22:53:04 --- :D :D :D
я не можу з того янека:)
основні послання до шприхалів - всі потертості покриються струпами. і тріть старі теми!!!!

--- End quote ---

Не поняв юмара?

CoRacK:
Ото нема чого зривати струпи >:(, самі відпадуть, якщо їх постійно зривати, то шрами будуть більш помітні, а так може взагалі сліду не залишитися, головне зайвий раз їх не чіпати ;).

Віталько:
Не бритись і не митись, страшний певне будеш за 2 тижні...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version