Загальний > Справжні велосипедисти
Нещасні випадки підчас поїздок
Andrizzio:
тому що профессор ;D
Andy:
Ото я сьогодні проїхався додому, блін....
Ще 200 метрів від роботи не від"їхав, як "женщіна за рульом" вивалила переді мною, метрів за 6, бо їй повернути треба було. А в мене на спідометрі писало 47. Благо, встиг притормозити, і дати вправо...
З того всього маю: гарні зсадини і потертості на лиці, тріснутий шолом(слава шолому, і тому, хто його придумав), потерті руки, зсадини на лівому локті.
В ровера - пішли передні гальма, напевне, перекидці задній капут(а може все ок), погнута сідушка, і потерлись манетки/тормозні ручки.
Правда жіночка тож була трохи в шоці з того, що вчудила, то привела мене до себе додому, дала вмитись, і знезаразити перекиссю.
+ Оплачує ремонт ровера і мене....
З цього всього такво:
- Носіть шолом, кУрча!!!!!! Не було би шолома, то навіть не знаю, що би було на місці вм"ятини, що зараз на шоломі.
- Женщіна за рульом(але не всі) - як обізьяна з гранатою.
Yanek:
--- Цитата: Andy від 14.05.2009, 18:29:31 ---Ото я сьогодні проїхався додому, блін....
Ще 200 метрів від роботи не від"їхав, як "женщіна за рульом" вивалила переді мною, метрів за 6, бо їй повернути треба було. А в мене на спідометрі писало 47. Благо, встиг притормозити, і дати вправо...
З того всього маю: гарні зсадини і потертості на лиці, тріснутий шолом(слава шолому, і тому, хто його придумав), потерті руки, зсадини на лівому локті.
В ровера - пішли передні гальма, напевне, перекидці задній капут(а може все ок), погнута сідушка, і потерлись манетки/тормозні ручки.
Правда жіночка тож була трохи в шоці з того, що вчудила, то привела мене до себе додому, дала вмитись, і знезаразити перекиссю.
+ Оплачує ремонт ровера і мене....
З цього всього такво:
- Носіть шолом, кУрча!!!!!! Не було би шолома, то навіть не знаю, що би було на місці вм"ятини, що зараз на шоломі.
- Женщіна за рульом(але не всі) - як обізьяна з гранатою.
--- End quote ---
Блін 47, якщо за 6 метрів вилазить бібіка-смертельна швидкість.!
Аж задумався за шолом!
А та кобіта хоч нормальна була?
Бо та розповідь таки трохи нагадує початок якоїсь кіношної лавсторі!
Andrizzio:
от кУрч(в)а :o
Andy:
--- Цитата: Yanek від 14.05.2009, 19:13:30 ---А та кобіта хоч нормальна була?
--- End quote ---
Та жіночка під 40 років, зі страхової групи "ТАС". Як почула те, що я вже набираю номер міліції, то чуть не заплакала.
При зіткненні 47 не було, я ще встиг трішки загальмувати, но 30 точно було.
Про шолом не думай - йди купувати, краще втратити 200 грн на шолом, ніж 500 на томограму + лікування розбитої голови, і пересадку волосся....
Навігація
Go to full version