Загальний > Справжні велосипедисти
Нещасні випадки підчас поїздок
Vintage:
--- Цитата: teodor4ik від 02.02.2010, 20:53:20 ---...а ти вдінь шолом ...
--- End quote ---
Я велокомп поставив після того, як шолом придбав, тобто відмітки 34 і т.д. км\год я засікав коли був в шоломі. Просто моя "байдарка" хоче щоб я поміняв не лише передню втулку, а і обод на людський, тоді може на великій швидкості в мене буде менше дискомфорту -> мандражу, а більше впевненості! Щось маш обод+втулка "28" але шось людське ? ПРИЗНАВАЙСЯ :)
Антон Одобецький:
Був у мене такий дурний випадок: їду з Тернополя в Микулинці, на спуску в Березовиці розігнався до 40. Бачу, що на наступному підйомі світлофор переключається на червоне, що змусить мене зупинитися на підйомі. Я переключаюся на саму низьку передачу і.... пучувши незрозумілий звук від задньої перекидки, мене почало кидати зі сторони в сторону. В сідлі не втримався... Результат - подерта нога від коліна і нижче, подертий лікоть, забій у верхній частині стегна. Техніка постраждала сильніше - вирвана шприха з частиною обода, подерті сідло і гальмівна ручка, здерта обмотка керма. Як на диво, задня перекидка (Турней) вижила.
Якісь хороші люди їхали машиною, зупинилися, надали першу допомогу.
Потім друг приїхав і забрав мене додому.
Мораль - на великих обертах не перемикати на велику зірочку ззаду.
bhagavan:
--- Цитата: Антон Одобецький від 13.05.2010, 16:16:38 ---вирвана шприха з частиною обода, подерті сідло і гальмівна ручка, здерта обмотка керма. Як на диво, задня перекидка (Турней) вижила.
--- End quote ---
То я так і не зрозумів шо сталося. Ланцюг попав в шприхи чи шо?
Vadila:
торней нормальна перекидка,але усі вони лізуть шпиці,вона повинна бути рівною і відрегульованою,тому що на ямах хоче побігати
Антон Одобецький:
--- Цитата: bhagavan від 13.05.2010, 16:30:45 ---То я так і не зрозумів шо сталося. Ланцюг попав в шприхи чи шо?
--- End quote ---
Перекидка попала в шприхи. Хоча до того було все ок, налаштована була ідеально, можливо від вібрації так сталося.
Навігація
Go to full version