Загальний > Справжні велосипедисти

Нещасні випадки підчас поїздок

<< < (26/31) > >>

Віталько:
Тьфу, так би й сказав, а я вже почав думати чого ти теми розєднуєш :)

Erazel I-st:

--- Цитата: Віталько від 01.09.2009, 22:37:15 ---Тьфу, так би й сказав, а я вже почав думати чого ти теми розєднуєш :)

--- End quote ---
От редиско. Я тут впав а воно знущається.

Erazel I-st:
Сьогодні, як завжди, катався вечором. Ну і пролягав мій шлях біля пивзаводу. Їду собі з сторони набережної. Якщо ви памятаєте то там є такий переїзд через каналізаційні стоки. Їду собі, бачу дві калабані на місці тих решіток, але якісь підозріло рівні, якраз по контуру решіток. Рішив проїхати між ними. Проїзджаю і бачу що то не калабані а просто якась сволоч решітки зняла і здалеку болото в них виглядає як калабані.  А якби я рішив через ті "калюжі" проїхати? або хтось вночі, коли вже нічого невидно, в них заїде на швидкості? Так ж можна нехіло навернутися. Собно бідна Улька колись так там і впала ввечері. Хотів би я знати яка сволоч позабирала ті решітки з ям  >:D .

Andrizzio:

--- Цитата: erazel від 07.09.2009, 22:05:33 ---Сьогодні, як завжди, катався вечором. Ну і пролягав мій шлях біля пивзаводу. Їду собі з сторони набережної. Якщо ви памятаєте то там є такий переїзд через каналізаційні стоки. Їду собі, бачу дві калабані на місці тих решіток, але якісь підозріло рівні, якраз по контуру решіток. Рішив проїхати між ними. Проїзджаю і бачу що то не калабані а просто якась сволоч решітки зняла і здалеку болото в них виглядає як калабані.  А якби я рішив через ті "калюжі" проїхати? або хтось вночі, коли вже нічого невидно, в них заїде на швидкості? Так ж можна нехіло навернутися. Собно бідна Улька колись так там і впала ввечері. Хотів би я знати яка сволоч позабирала ті решітки з ям  >:D .

--- End quote ---

ти хоть виправив ситуацію ? (ялинку туда запхав шоб стирчала  :laugh: :laugh: :laugh: )

Erazel I-st:
Небуло що засунути. А якби міг то б в першу чергу засунув б ялинку в жопу того хто забрав ті кришки.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version