Загальний > Справжні велосипедисти

Нещасні випадки підчас поїздок

<< < (25/31) > >>

vovashults:
 а навіщо мінтам здавали як вже по морді надавали :D.хіба в органи збираєтесь! :D

Andrizzio:

--- Цитата: vovashults від 11.08.2009, 16:12:08 --- а навіщо мінтам здавали як вже по морді надавали :D.хіба в органи збираєтесь! :D

--- End quote ---

>:D >:(
а якби наступною виявилася твоя дружина з дитиною то б так не говорив  :)

здати його хотіла потерпіла.

Erazel I-st:
Вот годинку назад таки суттєво наіпнувся із-за контактів. Різкто тормознув біля знайомого в центрі. І блін контакт таки не вищіпнувся. Я й завалився набік з усієї дурі. Чую на локті буде шишка. Все. Переходжу або на кренки або на шіманки 600-х серій. Кренки вбік вистібаються легко, а шіманки тих серій мають повноцінну платформу окрім контакта (дозволяють їздити не вщолкуючись)

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 01.09.2009, 20:46:01 ---Вот годинку назад таки суттєво наіпнувся із-за контактів. Різкто тормознув біля знайомого в центрі. І блін контакт таки не вищіпнувся. Я й завалився набік з усієї дурі. Чую на локті буде шишка. Все. Переходжу або на кренки або на шіманки 600-х серій. Кренки вбік вистібаються легко, а шіманки тих серій мають повноцінну платформу окрім контакта (дозволяють їздити не вщолкуючись)

--- End quote ---
ти на РМ був? то знач я тебе впав? а чо колега не лапав?

Erazel I-st:
Ніхера непоняв. Ти що бачив то все?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version