Мандрівки > Звіти
Айл бі Бек :)
Tiger:
Друже Еразел. не надо ляля я в тебе на колесі не сидів і після Івачева. А от спуск з стрибками був суперський.
Звісно ви перебільшили на рахунок криків і того що нас запамятають :)
Bergamont:
Люди, підкажіть, кудою ви їхали до Івачева, шо вмудрилися там аж 50 км намотати ))
Там просто мій звичний маршрут, коли нічого новго не придумується, але шоб аж стільки кілометрів... Через об"їзну? Збараж? Чи прямо, через мою Плотичу??
Zombie [Coffe]:
Тайгер завжди говорить правду і тільки правду. Раз написано 50 км, значить 50 км, або в тебе спідометр неправильний, або не тою дорого їздиш. Вчися. З шприхалями зв’яжешся і зразу відчуєш приріст у відстанях і швидкостях. Це ше квіточки, вон Еразел, спокійно може тримати 50 км/год по трасі. Шкода не пускають хлопаку на Тур де Франс, кажуть що в інших учасників просто шансів ніяких не буде.
Bergamont:
Та нє, та я вірю, шо там можна 50 км вдути. Тільки треба дуже старатися ))
Та й, зрештою, живу я за 8 км від ФМ, біля Івачева, так шо всьо тим більше може бути ) Як же я можу засумнівтися у чиїсь правдивості )))
Мо, запропонуєте якийсь маршруть коло Тернорполя не дуже довгий? Бо фантазія ніц не підказує, а їхати хочеться )
Erazel I-st:
Зомбі, не 50 км/год а 65. Спідометр не бреше.
А на рахунок маршруту навколо тернополя то їдеш селами куда очі дивояться, а потім достаєш карту і дивишся як звідти виїхати назад до цивілізації ;D.
А що до тих 50 км до Івачева, так то ж Тайгер їхав не по прямій а через всякі поля і села. Зіззагами.
Навігація
Go to full version