ТехМайданчик > Ровери

Допоможіть вибрати велосипед

<< < (4/6) > >>

vit:
Трек кращий, не тому що в мене теж трек, а по більшості обладнання. Компоненти меріди -Promax  Sunrace та EZ fire просто затоптали Мері у багнюку, і це за 15 кавалків грн.?
 Якщо наважитесь на б.к. дзвоніть О67 3О4 79 б2 - Вітя
 І подивіться в приват.

Vadila:
http://olx.ua/obyavlenie/btwin-rockrider-8-1-b-win-IDgaOEv.html

ancikv:
Ем, що за дурниця що на найнері неможна в ліс і на екстрім ??? Як мінімум вища прохідність, та кращий комфорт , через розмір колеса. Керованість ? Все справа звикання до вела. Альтернатива 27.5
А взагалі їде не вел а велосипедист. Хоча клас велосипеда, та рівень комплектуючих дає своє.

YxTu:

--- Цитата: дихлофос від 09.04.2016, 22:29:24 ---та нє, ти щось путаєш;
я тобі не про уявлення писав , а про загальнопрописні  істини, які на данний момент прийняті у велосвіті.
ми всі реально відстаєм від них, але потрібно вказувати правильний напрямок новачкам. :)

--- End quote ---
майже проповідь : тепер зрозумів що я  вело-ЄРЕТИК !  >:D

Borysvm:
Дякуючи вашим порадам вже дещо починає прояснюватися. Залишається питання стосовно обвісу. Чи правильно я думаю, що необхідно брати, хоча б з рівня Shimano Deore? Я розумію, що на вартості це теж позначиться. Чи можна спокійно брати Shimano Acera/Altus для прогулянок по місту, за містом та велопробігів, без сильного екстирму? Хочеться придбати велосипед, який не потрібно буде ремонтувати чи вкладати в нього кошти хоча б перших 2-3 роки.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version