Мандрівки > Майбутні
Ромашковий Тур (24 червня 2007р.)
xlibes:
Товариші, тут таке діло - мене не буде скоріш за все в Тернополі з 18 червня по 28 червня. Так що я з успіхом пропускаю і Критичну масу і Ромашковий Тур. Прошу мене вибачити, але так получається. :)
Залишається ще 2 учасники минулорічних подій, які мають вас скерувати у потрібному напрямку.
Якщо і Дрім відпаде, то ще залишається надія на Bhagavan'a (Ромку, звиняй, що перекладаю відповідальність на тебе).
Щодо триденки, то я маю прибути на неї.
Віталько:
--- Цитата: xlibes від 13.06.2007, 14:16:01 ---Товариші, тут таке діло - мене не буде скоріш за все в Тернополі з 18 червня по 28 червня. Так що я з успіхом пропускаю і Критичну масу і Ромашковий Тур. Прошу мене вибачити, але так получається. :)
Залишається ще 2 учасники минулорічних подій, які мають вас скерувати у потрібному напрямку.
Якщо і Дрім відпаде, то ще залишається надія на Bhagavan'a (Ромку, звиняй, що перекладаю відповідальність на тебе).
Щодо триденки, то я маю прибути на неї.
--- End quote ---
Дай ровер комусь свій і хай хтось на масу прибуває, ато зовсім захалявився
Erazel I-st:
Підтримую. А по поверненню(твоєму) обіцяю нагородити тебе педалью(під зад >:D)
bhagavan:
От ви так собі тріпаєтесь, наїжджаєте на Славка, і вам нам в голову не закрадеться думка про мотиви, які змушують його до таких вчинків. Адже тіки його альтруїстична сутність і принциповість допомогла йому прийняти це нелегке рішення і підставити товаришу міцне плече і не покинути його напризволяще. Хай це висока ціна, але хтось мусить її заплатити. Тримайся Славку - ми з тобою.
П.С. 2 xlibes: Теплого тобі моря, яскравого сонця, добрих харчів і гарно відпочити.
Dreamland:
А чого це Дрім має кудисть відпасти. Еге-й юначе не потрібно списувати зазделегідь старого дядька. Пропоную святкувати річницю утворення нашого згромадження саме щорічним "Ромашковим Туром". :)
Навігація
Go to full version