25 червня 2006 року троє, без п"яти хвилин, шприхалів - Bhagavan, Dreamland, xlibes - вирішили собі влаштувати покотеньку. Тоді ми тільки-тільки починали їздити. І починали із навколишніх міст, містечок, селищ. Збараж було обрано через наявність у ньому залишків замку.
Ще самої Шприхи і в гадці не було. Та й команди ще всієї не було. Але ми тоді вже чули, знали, відчували, що велосипед починав займати помітне місце у житті кожного з нас. Хоч у кожного на той час був різний досвід, і свої складені чи не складені стосунки із велосипедом. Тепер, через рік, оцінюючи свої скромні досягнення, ми бачимо яка то сила велосипед і прагнення до пізнання незвіданого та небаченого. Бачимо як Шприха поволі стає на свої кволі ноги, обростає пір"ям, як Шприхалі набираються досвіду.
Повертаючись до подій річної давності, пропоную влаштувати ювілейну покотеньку і з"їздити у той же Збараж.
Знаю, мені будуть закидати, що то вже проїджений маршрут. Відаю, що слово "Тур" у заголовку теми звучить надто креслато і розлого.
Але тоді, на підїздах до Збаража, ми натрапили на цікавий пагорб всіяний ромашками. Звісно всі могли бачити по телебаченню, чи чути, про Долину Нарцисів, можливо там і був хто. Але то далеко.
А от такого я ще не бачив.
Тому й пропоную цього року, о цій же порі з"їздити туди знову:
24 червня 2007 року.
На місці можна буде влаштувати фотосесію:
Влаштувати виїзну медитацію на Ромашковій галявині:
Провести збір гербарію:
Або просто помилуватися:
... чи відчути пульс Землі...