Угу, було таке. Ми зранку виїхали електричкою до Чорткова. Звідти своїм ходом до Камянця. В камянець приїхали вже під вечір. Годину полазили та поїхали в ліс ночувати(ну хто в ліс а хто по дівках
). В 7 ранку поснідали та попедалювали до Хотина. Там вволю налазились по фортеці та поїхали в обід до Іване-Пусте, там в 15 годині(якщо память не підводить) сіли на електричку та поїхали в Тернопіль.
Якщо судити по хронометражу фотографій(не знаю чи точна година була виставлена) то:
-14:33 - ми вїхали в Хмельницьку область
-18:30 - Камянець
-22:30 - Розмістились в лісі на ночівлю за Камянцем
наступний день
-орієнтовно виїхали в 7 годині(фото нема, так що не скажу)
-9:00 вїхали в Чернівецьку область
9:15-9:30 Вїхали в Хотин
10:30 Виїзд з хотина і поїздка вздовж Дністра
13:15 В Іване пусте
Отак такий от приблизний хронометраж поїздки. Можеш сам порахувати час необхідний щоб середнім темпом доїхати до потрібних місць.
Так що краще мати 3 дні в запасі. Бо за перший день тільки приїдеш в Камянець, а ще треба мати час ж неспішно погуляти по фортеці і місту. З камянця до Хотина і до Іване-Пусте встигається за 6 годин без напрягу. Тому це все можна встигнути за один день. Особисто я б казав один день їхати туди, другий день Камянець і Хотин, а третій день катнутись по дністровських околицях неторопливо повертаючись в Іване-Пусте. Ну можна й одразу в Тернопіль, але я не впевнений чи хватить сил без досвіду.
P.S. В поїздку варто взяти крім інструменту і латок ще запасну камеру і та якісь базарні педалі пластикові. Бо були випадки що обламувались педалі при падінні та рвалась покришка. Так що щоб не вертатись 100 км пішки ... Так що дуже добре провір технічний стан свого велосипеда. Фари і стопсигнали не забудь теж. Траса як не як.