Кросмарки мають ширину 52мм і висоту 52мм, на покришці так і пише, правда якщо обод буде ширший за 19мм всередині, то можуть і до 53 мм дотягнути. Накат в них добрий і держак по сухому достатній, головне дуже сильно не закладати в поворотах на грунті, бо бокові шипи там невисокі. В болоті тримає гірше, але основний мінус, це погане самоочищення від грязюки. А так, як універсальна покришка, то дуже непогана, ціну-якість виправдовує. Якщо регулярні грязеві ванни не плануються, можна спокійно брати.
Смарт сем добре очищається від болота, але не тримає в болоті, на 3 бали десь, кросмарк, пено на 4 бали тримає в грязюці по 5-ти бальній шкалі. Смарт сем хіба ззаду ставити або рейсінг ральф, на перед зі швальб - нобі нік, або рокет рон. Можна ще контіненталі рейс кінг 29х2,2 брати, добре котять, але теж забиваються болотом, і все-таки я б також ставив рейс кінг ззаду а спереду, агресивнішу покришку, хоча б рейсінг ральф 29х2,25, але це моє ІМХО, люблю спереду хороший держак
29" Ральфи тримають як 26" Нобіки, так-що, вони є компромісом між держаком і накатом.
P. S. Можу дати проїхатися на ровері з ральфами 29х2,4, кросмарк спереду 2,1, смарт сем ззаду 1,75, і є ще на рокетах 2,25. Нобіків не маю
Тут ціни ніби непогані.