Загальний > Здоров'я
Pозтягнення зв'язок
skeleton13:
Ше хороша мазь Долобене :) Ну як хороша....мені помагає при будь-якому ушкодженні..чи то синяк...чи то порвані зв*язки...короч нею взагалі лікувався після перелому і після розриву зв*язки... :) Вроді би помічна штука, але кожному підходить по різному...
Віталько:
Найкраще після вивиху ноги помагає еластичний бинт і 30 км на ровері. Знімає як рукою (в мене), а ше якшо намазати Диклаком і прикласти трохи шерсті від кицьки то навіть не чуєш :)
Vadila:
ех,я також розтягнув зв язку болить ку.ва ледь по хаті ходжу,незнаю як там завтра буде
tray:
можливо не в тій темі, але вирішив спитати, якщо при згинанні ноги чути хрускіт в коліні, то які подальші наслідки можуть бути, яка причина того хрускоту, чим лікувати? Якщо хтось знає, то напишіть будь-ласка.
CoRacK:
--- Цитата: Vadila від 24.10.2010, 14:33:42 ---ех,я також розтягнув зв язку болить ку.ва ледь по хаті ходжу,незнаю як там завтра буде
--- End quote ---
Для початку вдень масти забите місце диклак гелем чи іншими фастум гель, ультрафастин гель, для часткового зняття болю, запалення, набряку.
На ніч клади листок капусти на уражену ділянку, теж добре знімає набряк. Можна на листок нанести мазь "Живокосту" або чайна ложка оцту 9%+чайна ложка меду - розмастити по внутрішній поверхні листка. Прибинтовувати листок звичайним бинтом не туго, щоб не порушувати кровообіг.
Навантажувати уражену кінцівку не бажано, але ходити принаймі по хаті можна і навіть треба.
Навігація
Go to full version