То не показуха. Просто над виконавцями треба було реально довго нависати, щоб зрушити їх з місця. І поки справа пішла, то вже аж осінь прийшла.
Так буває. Ви краще, шановні, пропонуйте конструктив, а не просто обпльовуйте. Так кожен зможе. І ще мені реально важко уявити як би так вийшло, щоб всім нараз вгодити?
я на всі 100500% за те, щоб в місті облаштували велодоріжки, велопарковки і т.п., але не таке "для галочки" якоїсь партії під вибори, адже по-любому хтось "кашлянув кеш" на фарбу, і в бюлетні напишуть, які ми хороші, які ми красавци, ми розвиваєм велоструктуру на Тернопільщині, голосуйте, а ми вам ще десь полоску намалюєм,
МОЖЛИВО , але нащо воно в парку, де в літні вихідні дні не тощо їздити на ровері, ходити "тісно". ІМХО 100пудовий переводняк фарби і трудогодин. велодоріжки потрібні на проїжджих частинах, зараз худо-бідно ремонтують дороги, то чому коли малюють дорожню розмітку не намалювати велодоріжку, таке я би оцінив як бажання щось змінити і допомогу велоруху Тернополя. ІМХО2
сама крута велодоріжка в Тернополі в напрямку Смиківців.
п.с.
ніхто нікого не обпльовує і годити всім на раз не потрібно, хлопці ви ж вже дорослі, а тішитися полоскою на бруківці, як молода
лялькою на капоті
, дякую за хороший настрій від перегляду фотозвіту