Мандрівки > Звіти
Збараж 2009 (ЗВІТ)
Віталько:
Ага, і забув сказати шо на першій фотці чувак на ровері ззаді хтів в мене кока-колу спіонерити (колу я не пю, то не мені була ) (по словах корака:))
Andrizzio:
еееее - замах на кокаколу >:( ;D :D . Ровер я завтра буду мити - шось впадло , і болото то не сіль
Erazel I-st:
Я ще вечором поїхав з Шкіпером і Люською докручувати показники одометра до 50 км. Як недивно але сили звідкись взялись від Збаража. Якщо туда я їхав з натяжкою то на зворотньому шляху ноги розпрацювалися і я війшов в ритм, сил навіть хватило щоб зїздити на площу, потім на Східний, звідти на київську а потім через східний від супермаркету Київ покотити додому. Помнять нозі як крутити треба, надіюсь до наступної поїздки ноги ввійдуть в позаминулорічну форму, і поїздки знову будуть проходити як по маслу. Правда вот зад болить бо на гібриді я катав лише пару раз і у сідла там зовсім інші точки опори в таз чим у сідла з Спрінта/Рокмашини. Але думаю то діло наживне, пару раз прокатаюсь то пройде.
xlibes:
А може тре було плавніше починати?
Я от, наприклад, починав із 10-15-20 км у лютому, а потім поступово збільшував кілометраж.
Ну і катав максимально регулярно.
На рахунок точок опори - тре просто вдягати під спід велошорти :)
bhagavan:
Кого там покалічили - розказуйте.... цікаво ж....
Навігація
Go to full version