Мандрівки > Звіти
Збараж 2009 (ЗВІТ)
Andrizzio:
Покалічили мене ;D ;D ;D - розтягнув звязку над коліном.
Та просто хлопці побачили пару новачків і рішили зразу як в армії - дідовщину ;D і погнали шоб часом ніхто не перегнав ;D . Нормально. Я раніше проїжджав максимально за день 50 км в івачів через села. А так то 25 - 30 км за раз. Зимою їздив пару раз то особливо на льоду не покрутиш. І получилася шо перша поїзка вийшла ударна, але я розраховував від себе набагато гіршого результату до того в мене середня шв була 15 і мене жахали ваші 17 -19 :o . З моїми 100 кг я думаю шо нормально справився перший раз.
Скажіть хоть за скільки часу ми доїхали туда і назад? бо навіть не вспів засікти :)
Віталько:
Та з вами то ясно, ви перший раз таку ударну поїздку. А от декому нема чого нити :).В мене від хати 2:47:10 год.
П.С. Зарощуй звязку, то тіки початок :))))).
Andrizzio:
в мене від хати 2,18 год і 36,2 км :D - але цікавить час на саму дорогу від мєнтів до збаража
З тим всім навіть забув про байдарочників поговорити вчора ;D
Віталько:
Нема таких :). Я не дивився
Erazel I-st:
Вєталь, про себе я не нию, я чітко знав що я можу а що ні, ви могли б хоч рвонути на 10 км вперед, мені пофіг, ітак би я доїхав, мені це не вперше. Але от чого ви про інших недумаєте? Невже так важко їхати рівномірно і дивитися чи у групі все гаразд, адже не у всіх є досвід таких поїздок. Саме найбільше вимотує не дальність поїздки а іменно ритм, і якщо він не твій то можна здохнути за годину(собсно що зі мною і сталось через пустий живіт). Так що такі то справи.
Навігація
Go to full version