Мандрівки > Звіти
Збараж 2009 (ЗВІТ)
Andy:
--- Цитата: wuwuzange від 16.03.2009, 14:52:42 ---то хто такий?
--- End quote ---
--- Цитата: Andy від 15.03.2009, 20:22:56 --- дехто з нас
--- End quote ---
;)
Справа йде не проте, хто так робив, а про те, що на однорядній вузькій дорозі краще такого не робити.
Erazel I-st:
А до того й призвело що дехто "любить поговорити показуючи на шишки" :). Особисто мене так пару раз виносило, коли говорив з Кораком, бо коли їхав сам то їхав вздовж краю і думав про своє. А от говорити краще коли ти збоку, а не позаду, так краще чути. Тому на дорогу трохи і виїзджали. Тому я й нелюблю траси. Для мене ідеал це районна дорога де машина появляється раз на пару годин(від ігровиці до збаража наприклад) і можна спокійно крутити педалі в розміреному ритмі і милуватися природою/насолоджуватися розмовою.
Що до темпу то таки було, Як з ланцюга зірвалися, чогось рвали когті по повній. Коррак просто швидко їхав, як йому звично, а деякі "лічності" просто старалися виїбнутися і показати що вони теж швидко вміють. Я ж собі з Андріціо і Вувузанге повзли собі позаду думаючи про своє. Особисто я просто неміг швидко, бо був голодний і ноги нерозрухані(довга зима дома далась взнаки), і то навіть при такому темпі середня у мене була 19 км/год.
Так що пропоную назначати ведучого і замикаючого і видати їм по рації і пневмату, щоб порушників відстрілювали на місці і в той же час мали звязок щоб в разі поломки можна було всім гуртом зачекати. Бо був випадок коли у Скелетона спустило колесо, а Вєталь і Корак незупиняючись і не реагуючи на свист погнали далі. Особисто я б за таке в далеких походах розстрілював на місці >:D
CoRacK:
--- Цитата: erazel від 16.03.2009, 16:23:21 ---Бо був випадок коли у Скелетона спустило колесо, а Вєталь і Корак незупиняючись і не реагуючи на свист погнали далі. Особисто я б за таке в далеких походах розстрілював на місці >:D
--- End quote ---
Напевно попереду був просто чудовий крутий підйом через що, я просто не міг втриматися від спокуси рванути під нього ;D ;). І взагалі, після підйомів, я майже постійно чекав інших, ну якщо щось не так то звиняйте.
P.S. В багатоденках я їду як усі, бо в мене велорюкзак важить 15-20 кг ;D :D.
Erazel I-st:
Та до тебе небуло зауважень. Сходу було ясно що ти будеш їхати з великою швидкістю і чекати нас на горбах, але от чого деякі "особи" гнали на повну а тепер возмущаються що інші "хлюпіки" і неможуть нормально їхати. Мене це чесно кажучи бісить. Чесно кажу, на наступну покатушку візьму пневмата і якщо хтось буде перевищувати 25 км по рівному то буду стріляти, щоб всі їхали рівномірно і в одному темпі. Бо я з ними довбнями вже рік 3 з цим воюю а все безтолку. Словами недоходить я бачу.
Віталько:
Блять, та в тебе ровер був чи ненайкращий для таких поїздок, чого ти ниєш? в мене середня була 17 (такшо не гони шо в тебе була 19, хіба шо клємануло спідометр і він 99 показав). Дивись шоб тебе з пневмата часом десь не зняли :)
Навігація
Go to full version