Мандрівки > Звіти

Збараж 2009 (ЗВІТ)

(1/8) > >>

Віталько:
Переїжаєм сюди :)

Andrizzio:
було круто як на перший мій шприховий виїзд. Добре шо ви так моло ковбаси вживали  ;D . Велика подяка Енді за бінт. Піду купляти еластичний на майбутнє.

Andy:
Віталько, ти би хоч слово мовив про поїздку :)

Було суперкласно, як для першого виїзду, більшість народу трошки важко крутила педалі, але до приїзду в Збараж трохи порозминали свої залежані кінцівки :)

Було багато болота, снігу, випихання Деву-ланос з болота, і відмивання болота з лиця після витягування того дива :)

Дорогу назад я навіть не замітив - все пройшло настільки швидко, ніби ми за 5 хвилин доперлись до Тернополя :). після в"їзду в місто ми потрошки почали розсмоктуватись по домівках. Я з Тарнавського завернув додому, залишивши попереду інших учасників покатульки. :)

П.С. Був злосьний, як бачив, коли дехто з нас їхав по трасі, по середині дороги...  >:D

Міні фотозвіт дивимось ТУТКА.

Віталько:
Віталько із неарлі деад :). Та шо казати, поїздка вдалась непогано, знищили трохи ковбаси, попали на похорон (за моїх згадок 3 раз. або в збаражі народ мре як мухи, або в нас таке "везіння"). Прийшовши додому поїв, запхав ровер в ванну, відмив разом з "Гальою", помився сам і сидю :). Обіцявся передати Енді 5 алох від учаснегів які повалили в центр :).

Andy:
Алохи отримав, дякую :)

П.С. Теж тільки що відмився :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version