Мандрівки > Майбутні
2015-08-30_Поїздка селами 40-60 км.
Aelita:
Щойно вернулася з травмпункту, сильний забій, буду ходити з тутором. Буду лівшою, правою рукою нічого не можу робити. Завтра вигребу від батьків.))))))))))))))))) Всім спасибі за компанію.)
Erazel I-st:
--- Цитата: ancikv від 30.08.2015, 23:15:52 ---Ми з Химерою, заїхали в магазин поповнили запаси води і по треку, як ви там помаленько йшли до об"їзної не знаю :)
https://www.runtastic.com/ru/users/vladimir-lisovoy-1/sport-sessions/1013553834
--- End quote ---
Ну ви й повзли, враховуючи що ми собі неквапливо їхали. Ви до магазину аж в Охримівці вертались чи що?
Ruslan 75:
--- Цитата: Aelita від 30.08.2015, 23:29:29 ---Щойно вернулася з травмпункту, сильний забій, буду ходити з тутором. Буду лівшою, правою рукою нічого не можу робити. Завтра вигребу від батьків.))))))))))))))))) Всім спасибі за компанію.)
--- End quote ---
Не вберегли гарну дівчину від травм! :angel: от довір цій компанії когось на другий раз) :D :D >:D >:D
Еразель організовував поїздку значить він буде твоєю Правою рукою)))) *inspiration*
Батьків беремо на себе) :police: :police:
P.S...Де-Хто відпустив Тебе з велоПіратами, нечемний хлопчик)))...мені здається я навіть знаю як його звати)))
Erazel I-st:
--- Цитата: Ruslan 75 від 31.08.2015, 08:42:10 ---Еразель організовува поїздку значить він буде твоєю Правою рукою)))) *inspiration*
--- End quote ---
Ну ок. Обіцяю приходити і чухати спину ::)
ancikv:
--- Цитата: Erazel I-st від 30.08.2015, 23:55:33 --- Ну ви й повзли, враховуючи що ми собі неквапливо їхали. Ви до магазину аж в Охримівці вертались чи що?
--- End quote ---
Ваш трек дайте, порівняємо.
Навігація
Go to full version