Мандрівки > Майбутні

Критична Маса

<< < (5/12) > >>

kamyanets:

--- Цитата: bhagavan від 11.06.2007, 11:18:37 ---З точки зору моєї особистої позиції - Критична Маса - це окремий вид масового наперед спланованого хуліганства на дорозі :)

--- End quote ---

Хм. Я би не хотів приймати участі у акції, яку її учасники сприймають як хуліганство.

kamyanets:
Погоджуюсь з Назаром - "пацики Цушка" нікого не переслідуватимуть - у них є інші способи заробляти гроші, а якщо попросити - то і допоможуть супроводом. Це не проблема.

Проте:
1. Вкрай погано, якщо хтось вважатиме це хуліганством. Це відверне багато учасників.
2. Для чого боятись відповідальності ? Власне нічого поганого не планується, якщо ставитись до акції серйозно. Адже, якщо сьогодні хтось не візьме відповідальності, завтра не буде кому отримувати бонуси та подяки. :)
3. Не завадить ще раз звернути увагу власне велосипедистів на ПДД. Акція викличе більше уваги-поваги водіїв, якщо буде спрямована не тільки на них, а й на велосипедистів. Адже балбесів і на роверах не менше ніж за кермом.

Erazel I-st:
О, хоч якась твереза думка в царстві цих "хуліганів"

bhagavan:
З перекритою дорогою - це вже не Критична маса. Це велопробіг, марафон, демонстрація - все що завгодно - крім критичної маси.

Erazel I-st:
Незнаю, як хто. А я спримаю НАШУ КМ не як засіб перекрити рух машин і показати шо ми теж сильні. а як такий собі флешмоб який має показати всім що велосипедистів на дорогах теж багато і пора звертати увагу на нас як на повноправних учасників руху. Така собі ненасильницька револьція Ганді. Для мене ідеологія нашой КМ дуже близька ідеології "ненасилля" пана Ганді.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version