Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Народ, а що ви робите, коли "здихають батарейки"?
Horsbor:
Було в мене таке шо їхав вночі додому, був сильно втомлений і хотів спати... читай відключався. То зупинявся на відпочинок в такому форматі: сідаєш на лавочку, ставиш будильник на 10-30 хвилин і відключаєшся ні про що не думаючи, просто засинаєш. Такий короткий сон дає можливість суттєво відновити енергію. Робив таке не раз (не лише тої ночі). Працює, перевірено!
* Вистачає такого "підзаряду" на годину-другу їзди. Коли чуєте, що знов "здихають батарейки" процедуру повторити.
Erazel I-st:
Заїзджаю в магазин по дорозі, беру пряників чи козінаків і літрину води. 20 хв перекусу і кручу далі. Недавно так 26 км крутив бо батарейки сіли між Збаражем и Березовицею. Мені вже шмат сала ввижався в фата-моргані :). на чесному слові якось докрутив до якогось села і там купив пожувати собі.
switch:
Та власне мова про ті "батарейки" про які вони й писали :)
а динамка - це там інший хлопака цікавився.
хоча воно все корисно знати.
ПС: я чесно кажучи коли кручу педалі, та ще й якщо в спеку, то голоду не відчуваю взагалі, тому ніколи якось особливо і не задумувався, про потребу поповнити запаси організму.
Erazel I-st:
--- Цитата: vitkov від 09.06.2015, 22:45:32 ---Людина попросила реальної поради...Нафуя крутити динаму ??
--- End quote ---
Киш, флудеряко-мантелепо.
Erazel I-st:
--- Цитата: switch від 10.06.2015, 08:02:16 --- я чесно кажучи коли кручу педалі, та ще й якщо в спеку, то голоду не відчуваю взагалі, тому ніколи якось особливо і не задумувався, про потребу поповнити запаси організму.
--- End quote ---
У мене проблема погірше. Ніби все гут, а проходить 20 хв, бамц, і я "виключений". Тому стараюсь їсти потрохи, але часто.
Навігація
Go to full version