Марафон вдався на славу. Незважаючи на деякі непорозуміння загальне враження зі слів учасників: більше + чим -
. Краще Тернопільська Сотка з мінусами, чим взагалі без марафону
Будем старатись краще на наступні рази, і надіємся що дане дійство стане традицією Файного Міста
Додані остаточні результати в першому пості + фото з марафону.
Від організаторки:Ось і мій звіт про веломарафон «Re: Тернопільська сотка 2015. Стежками козаків».
Саму ідею проведення веломарафону мені підкинув друг, Василь Підгірний, який уже мав такий досвід у 2012 році. Тому я вирішила без вагань долучитися до відновлення традиції та із запалом розпочала роботу. Готувалися ми близько двох місяців і хотіли зробити все так, щоб учасникам було якнайкомфортніше.
Найбільше хвилювалась за погоду, але коли дізналась, що дощ не передбачається, то зітхнула з полегшенням. 11 липня встала о 4 ранку і уже почала збиратися в аеропорт. Пам’ятаю сильний вітер і надію на те, що це не відлякає майбутніх учасників.
Вони почали прибувати ще задовго до 8.00 год. Спершу думала, що це занадто рано, але удвох із Василем ми витримали ці пів години, доки нам не підійшли на підмогу волонтери. Радості моїй не було меж, коли все більше і більше людей хотіло зареєструватись. Навіть задумалась, чи вистачить нам номерків. Загалом зареєстрованих учасників – 81.
Зрештою швидка і патрульні прибули і ми могли розпочати веломарафон. Прибувши на фініш, ми одразу ж взялися за укладання нових списків. Коли дізналась, що за 1,5 год. перші учасники вже проїхали 41 км, була приємно вражена і в той же час розуміла, що потрібно поспішати і підготувати все до приїзду марафонців.
Після фінішу більшої половини учасників відбулося нагородження переможців. Дуже була рада, коли підрахували, що усі дівчата доїхали до фінішу. Пишаюся вами.
Це був мій перший досвід організації таких спортивних змагань як веломарафон. Сподіваюсь, що не підвела очікувань і всі залишились задоволеними. Чекаю на відгуки та побажання. (Розмітку уже взяла собі до уваги).
Від себе:
Істина у відгуках про наш марафон від
однієї з учасниць! "Ну а те що перед фінішем був "Поворот не туда" доводить те що
"Треба вчити маршрут", а не будеш вчити маршрут, то плакали твої результати))"
+
Засновником даного марафону є
Anri(Андрій) мій хороший колєга по шосе! І дякую йому за настанови і поради щодо організації даного заходу!!! Це було для нас дуже важливо!
Дякуєм гостям за те що відвідали нас!