ТехМайданчик > Спорядження
Зарядка смартфона в дорозі.
switch:
на форум-те-юа запитай. там є пару електронщиків, які думаю можуть зробити. і ціни ніби не заламують.
ПС: вати і вольти - це трохи різні речі. на фото Стєчкіна (по зсилці) вказано що динамо-втулка видає 6В. може там і є який вбудований стабілізатор. Від 40 В в принципі і фара згорить. можна спробувтаи розкрутити колесо більше/меньше і подивитись вольтметром, яку напругу видавати буде. А вже відштовхуючись від того електронщик вирішить, яку схему "ліпити".
Lean:
Спаяю все за бажанням клієнта, це для мене не проблема. Заряжати мобільні девайса динамкою це хороша ідея і найкраще що може бути з вище перечисленого.
Анатолій:
--- Цитата: Lean від 30.05.2015, 20:33:36 ---Спаяю все за бажанням клієнта, це для мене не проблема. Заряжати мобільні девайса динамкою це хороша ідея і найкраще що може бути з вище перечисленого.
--- End quote ---
Що для того треба, де купити, скільки буде вартувати робота і саме головне чи буде це все надійно?
Lean:
--- Цитата: Анатолій від 30.05.2015, 21:04:07 ---Що для того треба, де купити, скільки буде вартувати робота і саме головне чи буде це все надійно?
--- End quote ---
Спочатку потрібно визначитись з динамкою тому що є Динамка 12V 5,5W + 2,5V 0,5W і є динамо-втулка 6В, 3Вт яка з них у Вас є? Все з роботою буде коштувати 150 гривень, все буде надійно гарантія.
Анатолій:
З динамо втулкою я звязуватись не хочу, бо це треба шприхи перекидати і невідомо чи не буде проблем з дисковими гальмами. Думаю що краще звичайну динамку-бутилочку купити. Я ще немаю ніякої.
--- Цитата: Lean від 30.05.2015, 21:50:11 --- Все з роботою буде коштувати 150 гривень, все буде надійно гарантія.
--- End quote ---
За такі гроші мене вляштовує.
Навігація
Go to full version