ТехМайданчик > Спорядження
Велокомпютер BBB BCP-06
Стечкин:
((26х1,95)+(26х2,1))/2=26х2,0
а похибка все рівно буде
Анатолій:
А якщо шини поміняти а на розмір який є в таблиці ))))) це як варіан допоможе? Бо і так планую придбати другі шини, ці що стоять дуже шиповані і важко по асвальті їхати....
switch:
Скажу так - велокомпик з яким я мав справу - взагалі при 26" показував фігню. Реально потрібний розмір я підібрав експериментальним шляхом. Після того кілька раз катав на дистанції по кілька десятків км з трекером на смартфоні - то розбіжність була досить невелика - зазвичай пару сот метрів. Не згадаю вже який саме був виставлений, і вел не біля мене зараз щоб глянути модель і настройку. Якщо на велокомпі крім розпіру покри сказана довжина кола - то вибрати той, який найближче до реальної довжини, якщо ні - то вибрати найближчий по розміру і після контрольного заїзду вже визначити в яку сторону і на скільки міняти настройку. І не варто аж надто паритись точністю - навіть автомобільні спідометри і тахометри по паспорту мають досить невелику точність - 7-10% :)
по тих же даних що ти наводив - то там в тебе розбіжність буде в районі 5%. висновки роби сам.
Анатолій:
--- Цитата: switch від 30.05.2015, 08:30:03 ---Скажу так - велокомпик з яким я мав справу - взагалі при 26" показував фігню. Реально потрібний розмір я підібрав експериментальним шляхом. Після того кілька раз катав на дистанції по кілька десятків км з трекером на смартфоні - то розбіжність була досить невелика - зазвичай пару сот метрів. Не згадаю вже який саме був виставлений, і вел не біля мене зараз щоб глянути модель і настройку. Якщо на велокомпі крім розпіру покри сказана довжина кола - то вибрати той, який найближче до реальної довжини, якщо ні - то вибрати найближчий по розміру і після контрольного заїзду вже визначити в яку сторону і на скільки міняти настройку. І не варто аж надто паритись точністю - навіть автомобільні спідометри і тахометри по паспорту мають досить невелику точність - 7-10% :)
по тих же даних що ти наводив - то там в тебе розбіжність буде в районі 5%. висновки роби сам.
--- End quote ---
Я зрозумів, дякую!!! Думаю, що експерементальним шляхом я дійду до істини!!!
Навігація
Go to full version