Я принципі за але можна скорше справитись)
"вівторок-неділя" - це не був час дороги в Шацьк, а загальний час.
Плани трохи змінились, на наступний тиждень буду мати менше вільного часу, тому в Шацьк поїду автобусом.
Поїхати в Шацьк великом зможу аж 19 серпня... і бути там до 25. бажано було б на дорогу витрати якомога менше часу, щоб було більше часу поплавати.
Є варіант поїхати електричкою в Львів (13:15 -> 16:12) і потім зі Львова в Володимир-Волинський (17:57 -> 21:26), але тоді доведеться ще 82км докручувати вночі. Поїзд знайшов тільки один і він в Володимир-Волинськ в 1 чи 2 ночі приїжджає...
Враховуючи те, що 7 годин товктись в електричці - то є не дуже цікаво, думаю краще всю дорогу проїхати на велику, а вже назад електричкою. Володимир-Волинський -> Львів (10:06 -> 14:19) і Львів->Тернопіль (16:23->19:22)
за один підхід робив максимум 100км... тому не знаю чи зможу всі 284км за один день зробити. велик МТБ. катаюсь останнім часом рідко. опримальним варіантом було б одного дня зробити два підходи кілометрів по 100. і наступного решту.
2.5-місну палатку маю, але вагаюсь чи варто брати зайвий вантаж... можливо краще в готелі переночувати.