ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Як правильно обрати задню перекидку?

<< < (7/7)

switch:
А, ну вилки то окрема тема. Сам дружині ставив воздушку з штоком 1 1/8 на раму з дюймовою колонкою.
Правда виточував перехідники на рульову і купував подовжувач штока.
а несумісні то я мав швидше саме от ланц на 8 швидкостей на 9-ступінчатій трансмісії наприклад, чи навпаки.
:)
ладно, не флужу.

--- Цитата: teodor4ik від 08.06.2015, 10:16:29 ---Кинь фото, не може такого бути... Болт працює як обмежувач пружини.

--- End quote ---
по ходу там його таки нема. не знайшов правильного виду для 50-го перемикача, але тут на фото його "брат" 70-й (зліва) і Тіагра (справа).
на тіагрі гвинт є, на 70-ці - нема:

teodor4ik:

Судячи з картинки(можу помилятись), там стопора на кріпленні до пєтуха то і нема... Тому регуляти його тра на воко тим самим болтом.

Зажали, натягнули манєтку, подивились, відмітили олівчиком, відпустили, поправили, затягли, знов подивились, відмітили олівчиком, і так поки не знайдемо потрібне положення.

Стечкин:

--- Цитата: Robin van Kristy від 07.06.2015, 00:37:32 ---Як купуєте в магазині новий вел його шо хтось катає 300 км перед продажом? Притирається тому шо деталі не сумісні а Ви і тішетесь шо так має бути) а ніхто навіть не зауважив на те шо я написав в пості.

--- End quote ---

а воть йа шота нэ понєл - нашо питати, як ти від народження такий розумний?

то ж глупий стєчкін тих роверів склав вже пару десятків і ще має наглість тобі щось радити...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version