ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Як правильно обрати задню перекидку?
Robin van Kristy:
А ще я думав про Shimano Alivio M410
Robin van Kristy:
А взагалі було б добре якби хтось вказав "купи таку (назва, модель або посилання)". А то вибір дуже великий
Штир:
Після того, як прочитав специфікацію Shimano, купив нові манєтки, перекидку задню, касету і ланцюг. Встановив, але не міг добре налаштувати, погано перекидався люнцюг з 3-ї на 4-у зірку. Думав вже міняти перекидку, але заніс у Велосіті. Майстер вкоротив ланцюг і все працює ідеально.
Мораль така - занеси до нормального майстра, а вже потім думай купляти нове.
switch:
--- Цитата: Robin van Kristy від 27.05.2015, 10:30:04 ---А ще я думав про Shimano Alivio M410
--- End quote ---
ну це МТБ-шна перекидка. Для гірського вела в смислі. Чесно кажучи не знаю, чим принципово гірські перекидки відрізняються від шосерних.
по тій Сорі на сайті Шимано інформація така:
--- Цитувати ---Model Number : RD-3500-SS
Series : SORA
Cassette Compatibility : 9
Maximum Sprocket : 32T / 14T
Minimum Sprocket : 25T / 11T
Maximum Front Difference : 16T
Total Capacity : 37T
--- End quote ---
на скільки я розумію - Вашу касету вона "тяне" без проблем. Але кажу - вона дорожча в реалі ніж та ціна на байкшопі, мені здається.
апдейт:
тема на одному форумі по різниці між шосейною і МТБ-шною серіями: Отличия шоссейных переклюков от обычных (МТБ)
якщо коротко - то по задніх переклюках сумісність повна. Можна сміло ставити недорогий "гірський" перемикач типу Торнея, Альтуса, Асери чи Алівіо. В чому все ж відмінність толком не знайшов, але підозрюю що гірські важчі, так як повинні справлятись з більшим "розковбасом" і брудом, який попадає в перемикач. З іншого боку в шосерних мабуть менше опір прохотяжці ланцюга. Хотя то тільки моє припущення.
teodor4ik:
Флуд ON.
Перекидке на 9 не варто ставити, вона на вужчу цепку, а вужча цепка херовато лягає на ширші зірки, і потім любить розсипатись. (хто понить як я на велодень на "самокаті" приїхав? Саме через то.)
Можна фото тего всього в зборі?
На перекидці є болтик, який регулює відстань від лапи до зірок. Якшо відведено задалеко, то менші зірки мало шо чіпляються. В ідеалі, коли переклюк на найбільшій зірці, колесико лапи має майже лежати на ній, Якщо замала відстань, то на останню просто не закине.
Довжиналанца. Викидаємо на самі більші зірки, натягуємо цепку до упора, рахуєм кіко лишньої, лишаємо 2-4 на запас. Скидаємо на самі малі, прикидаємо чи не провисає з врахуванням запасу, якшо так, то корегуємо в "-".
Цепка: якщо взяв вузьку тобде скакала по широким зубам. Тра прикласти до старої, чи не лоханувся.
Система. Вже писали. Новий ланц=нова система. Тру пацани беруть комплектами система+3 ланца і раз в 200-500 км міняють по кругу (здрастуй замочок), а заодно і миють.
Довжина лапи... від неї залежить ємність перекидки. Грубо то сумма різниць між меншою і більшою зірками системи і шатунів. Довша лапа рішає провисання в п.2, коротша рішає з бовтанкою.
МТБ перекидка. По барабану. Просто важча. Глагне шоби ємність була "Твоя" або, навіть, трохи менша. Крайні положення ж не використовуються (1-6, 1-7, 3-1, 3-2). Якщо вміеш переключатись, то можна починати несміло економити.
Флуд OFF
Навігація
Go to full version