ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Як правильно обрати задню перекидку?
Robin van Kristy:
--- Цитата: Стечкин від 26.05.2015, 15:33:18 ---ну то просто ланц не притертий до зірок
--- End quote ---
хмм... а який вихід: катати поки не притреться чи маніпуляції із зменшенням ланок?
Стечкин:
--- Цитата: switch від 26.05.2015, 15:28:07 ---Моя думка - лапу треба брати не довшу ніж потрібно. Зайва довжина - зайві проблеми :) Ну але то звичайно ще хто де їздить.
--- End quote ---
повністю згоден
ну я по лісі не катаю, лише по місту, в мене і шини сліки
колись не менше 10 років тому мав шосера на рамі спецзаказа ХВЗ
то був давній вел, десь 1985року, ще манєтки на рамі як в тс
тоді ще наші дороги дозволяли на шосерах їздити
купив колесо з касетою на 7 12-28 і ланц не переходив на 28 - перемикач був француз Sash з короткою лапкою
купив на базарі нонейм за 7 (сім) грн і іздив ще років 10, доки не продав
перемикач працював нормально
Стечкин:
--- Цитата: Robin van Kristy від 26.05.2015, 15:39:52 ---хмм... а який вихід: катати поки не притреться чи маніпуляції із зменшенням ланок?
--- End quote ---
в загальному випадку десь за 300 км ланц повинен би притертися/розтягтися, а до того катай на більших зірках
ланки з ланца не викидай
vit:
--- Цитата: Стечкин від 26.05.2015, 15:50:36 ---в загальному випадку десь за 300 км ланц повинен би притертися/розтягтися,
--- End quote ---
А якщо гарненько його вимити уайт спірітом, то за 30км. все вляжеться.
Robin van Kristy:
--- Цитата: switch від 26.05.2015, 13:19:07 ---Якщо ж так "на вскидку" - то може такий? http://bikeshop.com.ua/product_info.php?products_id=6307
--- End quote ---
стосовно цієї перекидки, то там вказано шо макс зірка 27, а вмене 28, напевно не підійде...
Навігація
Go to full version