Загальний > ДТП
Пригода біля базару
Стечкин:
--- Цитата: peppermint від 10.05.2015, 20:50:21 ---А от в Росії у москалів є якийсь приватний проект - там водіям, які неправильно паркуються клеють на лобове скло наклейку , яка не здирається.
--- End quote ---
"Стоп хам" сі кличе
vitkov:
STOP ХАМ . Росія
https://www.youtube.com/watch?v=GEWSFlC1_MM
Штир:
--- Цитата: vitkov від 09.05.2015, 18:03:31 ---На відео видно що вони нервували і шукали родича. Парковка була вимушена та термінова і ввімкені аварійні габарити .
...
Це моя власна думка..
--- End quote ---
Раджу почитати ПДР - що таке вимушена зупинка, де вона може бути і при яких обставинах? А якби за виною того ТУПО припаркованого авто нашого колегу зачіпило вантажівкою, тоді що - ТАК СІ СТАЛО?
Якщо тому дятькові 71 рік, тоді нехай тримає себе в руках і не хапає за комір. Зрештою, машину йому не погнули і не пошкрабали. І на відео видно, що 71 вік не заважав йому вдарити, навіть коли сутичка перейшла в стадію розмови.
switch:
--- Цитата: SNIZHOK від 10.05.2015, 12:11:59 ---на відео прекрасно видно, як відбувається умисне пошкодження майна.
--- End quote ---
а я бачу, що велосипедист, який змушений виконувати ризикований маневр, обїжаючи авто, припарковане з грубим порушенням ПДР, втратив рівновагу, в результаті чого змушений був відштовхнутись від авто порушника, щоб не впасти на нього і не завдати йому і собі шкоди.
і що далі?
факт ушкодження майна тоді стає фактом, коли є явне ушкодження і доведено, що його зробив саме велосипедист.
teodor4ik:
--- Цитата: Вован від 09.05.2015, 22:43:54 ---На відео чітко видно, що перший удар пройшов від пацана котрий був з дідулею, а тоді велосипедист дав у відповідь, в чому він і правий :)
А от нарахунок того, що непотрібно бити всі автомобілі підряд я цілком згідний із шприхалем vitkov. Адже в даній ситуації, на мою думку, вилосипедист був не правий, адже автомобіль здійснив аварійну зупинку, де на відео, це чітко видно по сигналам автомобіля. В даній ситуації обоє рябоє.
--- End quote ---
Нагадайте мені, будь ласка, причини для аварійної зупинки в неположенному місці?
Їх раптом дві.
1. Критична несправність транспортного засобу, що перешкоджає його руху.
2. Критичний стан здоровя водія.
ВСЕ! То шо ти став бо тобі ДУЖЕ ТРА, ніяк не є поважною причиною. В данному випадку водію можна привязати ще створення аварійної ситуації і неправомірне використання знаку аварійної зупинки.
Комусь стало погано? Викликай швидку, вона має право встати де і як си схоче, бо для того має блимавку.
А по поводу бити все підряд. Жалко нема відео зі мном коло базару... Там було 1 на 1, тому у пенсіонера не було натхнення особо хамити, отже тут вже він від мене тікав, заки я копав по машині.
Навігація
Go to full version